A legendás Nürburgringen folytatódik a 2022-es FIA ETRC-szezon

A legendás Nürburgringen folytatódik a 2022-es FIA ETRC-szezon

Újra dübörög az FIA ETRC-mezőnye, méghozzá Németországban!

Legutóbb Szlovákiában aratott hibátlan sikereket Kiss Norbi és a Révész Racing. Balut egyik pilóta sem tudta utolérni, így Norbiék még tovább tudták növelni előnyüket a pilóták és a csapatok közötti pontversenyben is.

Ezen a héten viszont már Németországban van a csapat, a legendás Nürburgring aszfaltcsíkján versenyeznek majd Norbiék, reméljük hasonló sikerrel, mint a szezon eddigi helyszínein.

Eddig hacsak nem történt egy baleset, hacsak nem sérült meg a versenykamion, Norbiék szinte utolérhetetlenek voltak. A Nürburgringen viszont mindenki bizonyítani akar majd. A versenykamionok készen állnak, a csapatok eltökéltek, mindannyian nyerni szeretnének. Norbi jelenleg 32 pontos előnnyel vezeti a bajnokságot, reméljük, hogy ez vasárnap estére még nagyobbra dagad majd.

A menetrend most sem változott sokat, hacsak annyiban nem, hogy szombaton jó sokat kell majd várnunk két futam között. Annyi baj legyen, izgatottan várjuk a hétvégi versenyeket, amiket élőben követhettek majd Kiss Norbi Facebook oldalán, a Racingline YouTube csatornáján és az esport4tv Twitch csatornán is!

A hétvége FIA ETRC menetrendje az esport4tv-n:

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Borítókép: facebook.com/kissnorbidriver

Kövess Minket!