Esport1 podcast: Vizicsacsi visszatérése az LEC-be, avagy a LoL-legenda egy igazi példakép

Esport1 podcast: Vizicsacsi visszatérése az LEC-be, avagy a LoL-legenda egy igazi példakép

Minden LoL-os példát vehetne Vizicsacsiról, a magyar League of Legends legnagyobb alakjáról.

Az Esport1 podcast legújabb részét Vizicsacsi ihlette meg, aki 2019 után tért vissza ismét a legrangosabb európai League of Legends-bajnokságba, az LEC-be. A magyar zseni az Astralis csapatában próbálkozik minél jobb eredményeket elérni, amely a klub LoL-os múltját elnézve hatalmas kihívást jelent számára.

Vizicsacsi, mint e-sportoló már évek óta a legmagasabb szinteken mozog. Karrierjének több csúcspontja volt, mint a Millenium elleni fordítás a feljutásért folytatott szériában, a 2017-es tavaszi EU LCS MVP-cím, a 2019-es Worldsre kvalifikálás, majd az ottani menetelés egészen a negyeddöntőig. Ezek mind megmutatják, hogy mekkora alakja ő valójában az európai LoL-nak. Azonban nem csak az eredményei miatt lehet rá büszke minden magyar idéző. Személyisége, tapasztalata és hozzáállása miatt az egyik legjobb csapattársnak tartják a profik, ahogy erről Tore is beszélt egy exkluzív interjúban.

A podcastben Rka, Atreus és Loemifar alaposan kitárgyalta Vizicsacsi eddigi pályafutását, majd ezen keresztül megpróbált arra rámutatni, hogy mennyire nehéz eljutni a topjátékosok mezőnyébe egy olyan gamernek, aki profi e-sportoló szeretne lenni. A tudás és a tapasztalat csak egy dolog, a kiépített kapcsolati háló és a remek szociális készségek legalább ugyanennyire fontosak, ha valaki szeretne Vizicsacsiéhoz hasonló karriert befutni.

Ha szeretnétek még több adást meghallgatni, akkor mindenképpen keressétek fel az Esport1 podcast saját oldalát, ahol különböző témák várnak titeket!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted Vizicsacsi játszik Poppyt ezen a hétvégén?

League of Legends - MSI: Kinek fog kedvezni az új patch?

Nagy ugrás vár ránk a tavaszi döntőkről az MSI-ra, két frissítés is érkezett mióta nem láttuk kedvenc csapatainkat. Nézzük kinek kedvez és ki veszítheti a legnagyobbat a 14.7 és 14.8-as patcheken.

League of Legends - Indul az MSI visszaszámlálás!

Nyakunkon a 2024-es League of Legends Mid-Season Invitational, a csapatok és mi is már tűkön ülve várjuk, hogy megkezdődjön az év első nemzetközi bajnoksága.