Ilyen lenne a játék, ami egyszerre CS:GO és VALORANT is

Ilyen lenne a játék, ami egyszerre CS:GO és VALORANT is

Te melyik oldal felé húzol? CS:GO vagy VALORANT?

Amióta világ a világ és a videójátékok kompetitív FPS-eket dobnak ki maguk közül, ott van a Counter-Strike az élen. Sok kihívója volt már a játék az évek alatt, de a CS-uralmát egyik sem tudta megtörni.

A legközelebb a sikerhez a Riot Games játéka jutott, a VALORANT, ami már-már szemtelenül lemásolta a CS:GO játékmenetét. Sokan azóta is hiszik, hogy a VALORANT egy nap utoléri majd a CS:GO-t, ennek egyelőre semmi nyoma. És nem is kell, hogy a legyen. A legjobban akkor járunk, ha mindkét játék sikeres marad és mindkét játékot még hosszú évekig élvezhetjük.

Persze tény és való, hogy a két játék annyira hasonló, hogy benne van a pakliban, hogy csak az egyik maradhat fent. Nézzük például azt a videót, ami teljes egészében összemossa a CS:GO-t és a VALORANTot.

Egészen abszurd a végeredmény. CS:GO-s szemmel borzasztó idegen ez a HUD, a teljesen fölös clutch, ace, stb kiírások. Nem oviban vagyunk, miért kéne kiírnia a játéknak, hogy clutch, mikor pontosan tudjuk, hogy mikor hoztunk 1vX helyzetet?!

Az idő ad majd választ minden kérdésünkre, például arra is, hogy 10 év múlva vajon a CS:GO vagy a VALORANT lesz a nagyobb e-sport? Szerinted?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!