Hivatalosan is bemutatkozott a The Boys spin-off sorozata

Hivatalosan is bemutatkozott a The Boys spin-off sorozata

A Gen V címre keresztelt alkotásban fiatal szuperhősök véres kalandjait követhetjük majd nyomon. 

Az Amazon gondozásában készülő The Boys című sorozat rendkívül népszerű a platformon, köszönhetően annak, hogy a készítők fogták a szuperhős zsánert és kitekerték a nyakát, a végtermék pedig egy vicces, mégis hátborzongató szörnyeteg lett. A széria harmadik évada nemrég ért véget és Erik Kripke showrunnernek sikerült megugrania az általa már amúgy is magasra rakott lécet, mivel az új részek még véresebb, viccesebb, továbbá mélyebb tartalommal érkeztek. Persze az Amazonnak is feltűnt, hogy a nép kajálja a sorozatot, ezért elkészítették a Diabolical alcímre hallgató animációs sorozatot, továbbá megindultak a hivatalos spin-off munkálatai is. 

Az új élőszereplős szériáról egyébként eddig csak annyit lehetett tudni, hogy egy csapat fiatal, feltörekvő szuperhőst állít a középpontba, nemrég azonban bejelentették a sorozat címét, illetve a főszereplőgárda is tiszteletét tette. Az alkotás a Gen V, azaz V generáció néven kerül a képernyőkre, ami a The Boys univerzumában lévő V-vegyületre utal. A videóban feltűnik Jaz Sinclair, Patrick Schwarzenegger, Lizzie Broadway, illetve a többi színész is, hogy elmeséljék, milyen izgatottak a projekttel kapcsolatban. 

Érdekesség, hogy a készítők alapvetően egy főiskolás sorozatot vegyítenek majd az Éhezők Viadalával, így hullani fognak a fejek és fröcsögni fog a vér, plusz megtudhatjuk, hogy a szupik miért is ennyire s-fejek valójában. Premierdátumunk egyelőre nincs, de ha tippelnem kéne, akkor jövő tavasszal már darálhatjuk a Gen V-t. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!