Hátborzongató az új Resident Evil sorozat, legalábbis a színvonala biztosan

Hátborzongató az új Resident Evil sorozat, legalábbis a színvonala biztosan

Nem a minőségről híres mostanában a Netflix, bár régebben sikerült remek alkotásokkal előrukkolniuk, viszont az új Resident Evil kalandra nem valószínű, hogy büszkék lesznek.

Előfordult már veled, hogy szimplán belepörgettél egyes részekbe vagy már az első epizódot követően kaszáltál egy sorozatot? Mert most az új Resident Evil sorozat kapcsán egyre többen jutnak erre a véleményre. Ez pedig sajnálatos, mert a Capcom révén a Resident Evil Village videójáték egy remek folytatás lett, miközben a felújított második és harmadik rész is jónak mondható a maga nemében. Aztán meg ki gondolta volna, hogy egy napon visszasírjuk majd a Milla Jovovich fémjelezte régi filmsorozatot. Látszik tehát, hogy van kraft ebben a világban, legyen szó játékról, filmről vagy sorozatról. Bár az új Resident Evil filmet inkább szívesen elfelejtenénk.

A Forbes lesipuskásai gyorsan kiszúrták, hogy a 2022-es alkotás 25%-on áll a nézők véleménye alapján a Rotten Tomatoes oldalán. Nem sokkal bíztatóbb a kritikusok véleménye sem, hiszen náluk is megrohadt az a bizonyos paradicsom, miután 51%-ot kapott minden bejegyzésüket figyelembe véve. Metacriticen még durvább a helyzet, itt ugyan 53 pontot kapott a hivatásos kritikusoktól, de a rajongók 1.5-ösre értékelték a széria legújabb darabját. A jó öreg imdb rendszerében pedig 12 ezer szavazat leadása után 3.6 ponton áll a többek között Albert Weskert a történet középpontjába állító horror alkotás. Már az első trailer megjelenését követően voltak árulkodó jelek, hogy nem fogja megváltani a világot, hiszen a videó alatt leadott 53 ezer like mellé érkezett 125 ezer dislike nagy fokú csalódottságra enged következtetni.

Legutóbb talán a Dragon Ball: Evolution esetében éreztek ekkora szégyent a legnagyobb rajongók, ami valljuk be szintén egy hatalmas zsákutca és egyben bukta volt. Ez a mostani sorozat azért mindenképpen jobb annál a filmes átiratnál, de ezt aligha lehet dicsőségként elkönyvelniük az alkotóknak. Vannak pletykák, miszerint visszahoznák Milla Jovovichot a második szezonra, illetve ha odafigyelnek a visszajelzésekre és egy kicsit jobban átadják a Resident Evil életérzést, akkor még javulhat is a széria, de valljuk be, erre azért kevés esélyt látni.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked tetszik az új RE sorozat?

  • 0 %
  • 17 %
  • 83 %