Ryan Gosling Novát nem, de egy másik szuperhőst eljátszana a jövőben

Ryan Gosling Novát nem, de egy másik szuperhőst eljátszana a jövőben

Véget vetett a találgatásoknak a többek között a most készülő Barbie filmben Kent alakító sztár, Nova biztosan nem ő lesz, de van egy szuperhős, akit ő akar megformálni.

Ryan Gosling neve sokaknak ismerős, hiszen számtalan remek filmben bukkant már fel, idén például A szürke ember című filmben lehet őt felfedezni, valamint a még forgatási fázisban lévő Barbie című filmben igyekszik tökéletesen megformálni majd Kent. A pletykák szerint viszont a Marvel Studios egyik új alkotásában is szerepet szánnak neki, a hírek szerint ugyanis őt akarják Novaként viszont látni a képernyőn. Ezt maga a színész az utóbbi napokban megcáfolta már, viszont akad egy karakter, akire szívesen kivetné a hálóját. Ez pedig nem más, mint a Nicolas Cage által korábban már eljátszott Szellemlovas.

Gosling nemrégiben vendégeskedett a Happy Sad Confused podcastban és ott Josh Horowitz a beszélgetés során megtudta tőle, hogy a színész részese szeretne lenni az MCU-nak. Egy olyan exkluzív információval szolgált, miszerint:

"Ryannel tegnap beszélgettünk a Nova pletykákról, amelyekről azt mondta, hogy nem igazak. De ma reggel Ryan megkeresett, hogy elmondja, van egy szuperhős, akit el akar játszani... Ghost Rider."

Annak ellenére, hogy a Blade Runner 2049 sztárja megcáfolta a Nova szerepéről szóló szóbeszédet, Johnny Blaze esetleges újbóli bemutatása miatti izgalma lehet, hogy nem szimplán légből kapott ötlet. Természetesen a rajongók azonnal elkezdték gyártani az elméleteket és szerintük már készítik elő a Ghost Rider projektet.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!