LoL: Még nagyobb, még

LoL: Még nagyobb, még "istenibb" lesz a régi-új Aurelion Sol

Csillagokkal dobálózni mindig jó mókának számít.

A League of Legends választható hősei közül nem mindegyik örvend még csak átlagos népszerűségnek sem. Ryze, Annie, Teemo, Skarner, Maokai, Kled, Yorick... Csak néhány olyan karakter, amelyekkel alig-alig találkozni az Idézők szurdokában. Ennek a társaságnak a vezéregyénisége nem más, mint Aurelion Sol, akit jelenleg mindössze a játékosok 0,8%-a választ Platinum feletti rangsorolt mérkőzéseken. Nem kell azonban sokáig várni arra, hogy elmozduljon ebből a pozícióból, ugyanis a Riot Games már azon dolgozik Riot King Cobra vezetésével, hogy megreformálják a Csillagok kovácsát.

Aurelion Sol és a CGU

A 2016 márciusában debütált bajnok egy CGU-t (comprehensive gameplay update-et) kap, vagyis átfogó játékmenet-frissítésre készülhetnek az idézők. Ez nem teljes átdolgozást, azaz reworköt jelent, de pont elegendő módosítás rejtőzhet a fejlesztők tarsolyában, hogy alapjaiban változzon a megítélése Au Solnak. Felfrissítik a képességek animációit, új vizuális megoldásokkal készülnek, sőt még a hangját is megváltoztatják a karakternek, hogy jobban passzoljon az új spelljeihez.

A fenti videóban már látható az eddig még sosem látott varázslat, amelynek területe úgy növekedik, ahogy Aurelion Sol halad előre a 18-as szint felé. Próbálják elérni a programkódokkal bűvészkedő arcok, hogy tényleg úgy érezzék a játékosok, egy hatalmas isten került a kezük közé, aki Kindred mellett a legerősebbnek számít a lore alapján.

A CGU-n átesett Aurelion Sol hivatalos megjelenéséről egyelőre még nincs hivatalos információ, az biztos, hogy nem a június 27-én élesedő 12.14-es LoL-patchben érkezik.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te játszottál már valaha Aurelion Sollal?