Megnyerheted a Strayt, ha segíted a kóbor cicákat

Megnyerheted a Strayt, ha segíted a kóbor cicákat

Összesen négy kódot sorsolnak ki, a tombolát pedig rászoruló cicák segítésével szerezhetsz.

Amennyiben szereted a cicákat, és szeretnél segíteni rajtuk, akkor ez az akció jó lehetőség lehet neked. Blue Twelve Studios Stray nevű játéka holnap jelenik meg, ahol a főhős cica, Murtaugh maga is egy kóbor macska volt, viszont a fejlesztők örökbe fogadták. 

De nem csak a fejlesztők szíve dobban meg egy macska láttán, hanem a kiadó Annapurna Interactive-nál is ez a helyzet. A cég ezért együttműködést kötött két macskákkal foglalkozó jótékonysági szervezettel, a Nebraska Humane Societyvel és a Cats Protectionnel.

A játék az élen jár a Steam kívánságlistáin és most te is megszerezheted, akár öt dollárért. Ugyanis az akció keretein belül, a Nebraska Humane Society-nek adott minden 5 dolláros adomány után egy belépőt kapunk a sorsoláson, amelyen a kalandjáték négy kódjának egyikét nyerhetjük meg. A nyerteseket július 19-én, a játék megjelenésekor jelentik be. 

A másik lehetőség a Magyarországon élők számára sajnos nem él. A Cats Protection hat kódot oszt ki - hármat a PC-s felhasználóknak a Steamen keresztül, további hármat pedig PlayStation konzolokon lehet felhasználni. A nevezéshez nem szükséges vásárlás, bár legalább 18 évesnek kell lenni, és az Egyesült Királyságban kell lakni.

Ez az akció egy igazán nemes és jó ügyet szolgál, így aki teheti, azokat arra biztatjuk, hogy támogasson ilyen szervezeteket, akár Magyarországon is. Aki pedig a jótékonyság mellé a játékot is szeretné megnyerni, a fenti lehetőségek nekik szólnak.

Neked van cicád, vagy más kisállatod?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked van macskád?

  • 43 %
  • 57 %