A Lightyear hamarosan megérkezik a Disney+ kínálatába

A Lightyear hamarosan megérkezik a Disney+ kínálatába

A film anyagi bukás lett, így a stúdió igen hamar át is küldi a streaming platformra. 

A Pixar kissé elszámolta magát a néhány hete debütált Lightyear című Toy Story spin-offal, ugyanis az alkotás egyáltalán nem hozta az elvárt szintet, legyen szó a kritikai fogadtatásról vagy a mozis bevételekről. Nehéz megmondani, min csúszott el a dolog, a szaksajtó egyes írói sutának titulálták a forgatókönyvet, míg mások a készítők ötlettelenségét emelték ki, a konzervatív közönség pedig kiakadt azon, hogy két, egymást szerető és egészséges kapcsolatban élő nő csókolózott. Lényeg a lényeg, a Lightyear 200 millió dolláros büdzséje ellenére csak 213 milliót kaszált világ szinten, ezért a Disney nem is nagyon erőlködik tovább, hanem hamarosan ráküldik a Disney+ streaming platformra

A hírt hivatalos Twitter oldal jelentette be nemrég és a kitűzött dátum az augusztus 3. lett, pontosan 48 nappal a mozis premier után. Természetesen a hazai nézők is örülhetnek, hiszen a szolgáltatás pár hete már nálunk is elérhető, így a Lightyear 4k-ban, magyar nyelven is nézhetjük majd Buzz és csapata kalandjait. A mű egyébként amolyan film a filmben, ugyanis a rendező korábban azt nyilatkozta, hogy a Lightyear olyan a Toy Story univerzumban, mint nálunk mondjuk a Star Wars. Az anyagi bukta után nem valószínű, hogy készül hozzá folytatás, pedig szívesen megnéztünk volna egy trilógiát. 

Az alkotásban egyébként Chris Evans adja az űrhajós hangját, aki erősen felszólalt az LGBTQ reprezentációt kritizáló emberek és a tiltást alkalmazó országok ellen. Sajnos mindez nem mentette meg a filmet a bukástól, pedig jó próbálkozás volt, legközelebb talán összejön. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!