Tényleg megvalósul, megvan a Mortal Kombat folytatásának forgatókönyvírója

Tényleg megvalósul, megvan a Mortal Kombat folytatásának forgatókönyvírója

A Mortal Kombat első része a vegyes fogadtatás ellenére óriásit tarolt az HBO Maxon, a második részre pedig sikerült megnyerni egy remek forgatókönyvírót is.

1995 és '97 után 2021-ben újfent megörvendeztették a rajongókat egy mozifilmmel. Akkor óriási hypeot kapott az új alkotás, végül kiderült, hogy hagyott némi kívánni valót maga után a produkció. Egy dolog azonban vitathatatlan, a trailer után maga a film is hatalmas rekordot ért el. Mikor kijött az első kedvcsináló, négy nap alatt 116 millióan tekintették meg, ezzel maga mögé utasította az addigi rekordtartó Deadpool második részét. Az HBO Max kínálatában pedig mostanáig a legnézettebb filmnek mondható a maga 4.6 milliós megtekintésével, miközben például a The Batmant is megelőzte.

Az első epizód láttán egyébként a legtöbben már akkor biztosra vették – illetve a hírekben is erről lehetett olvasni –, hogy az csak a felvezetése lesz a teljes sztorinak. Mostanra pedig kiderült, hogy valóban így van, mert a Deadline információi szerint készül az MK 2. A rendezői székben ismét Simon McQuoid ül, viszont a forgatókönyvért a Disney+-os Moon Knight sorozat történetét papírra vető Jeremy Slater felel. A szereplőgárdát illetően viszont egyelőre nincs hivatalos infó, bár annyi biztos, hogy lesznek visszatérő arcok a folytatásban. A Cole Youngot alakító Lewis Tan alighanem újra ott lesz a vásznon, hiszen ezt a teljesen új karaktert állították a sztori középpontjába, hiánya tehát fura lenne a második részben.

Sokak szerint egyébként a következő részben végre már a Mortal Kombat torna kapja a főszerepet, de egyelőre csak reménykedni tudunk, hogy nem megint valami agyament dolgot találnak ki a fejesek.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!