Gaming: Megvan mikor érkezik a Terminator a Call of Dutyba

Gaming: Megvan mikor érkezik a Terminator a Call of Dutyba

A patch élesedéséig nem kell fizetnetek a legújabb CoD-ért.

A következő néhány napba teljesen ingyenesen játszhatsz a Call of Duty: Vanguarddal, az Activision-Blizzard utoljára publikált háborús lövöldéjével. Ebbe a játékba, valamint a hozzá szorosan kapcsolódó Call of Duty: Warzone battle royale-ba érkezik meg hamarosan Arnold Schwarzenegger bőrdzsekiben, avagy maga a Terminator. A Halálosztó a Mercenaries of Fortune-frissítéssel debütál majd, a két játékban eltérő napokon. 

Pontosan mikortól játszhatsz a Terminatorral?

A Call of Duty: Vanguardban magyar idő szerint július 26-án 19:00-kor, Warzone-ban egy nappal később, július 27-én 19:00-kor élesedik a patch. Új térkép, új assault rifle és három teljesen új operátor vár rád, közte a legendás T-800-as és a T-1000-es modellek. Mindkettőt megvásárolhatod az Operator Bundle-öknek köszönhetően, azonban neked kell eldöntened, hogy megéri-e a két karakter az árát. A harmadik új operátor a nigériai Ikenna Olowe, akire hivatkozhatsz sakkmesterként, harcművészként és hadimérnökként is. Extra tapasztalati pontokat zsebelhetsz be, ha Olowe kezébe adod az új Vargo-S Assault Rifle-t. 

Egy jelentős mérető frissítés érkezik hamarosan, amelyhez még egy limitált játékmód is tartozik. Warzone-ban kipróbálhatod a Terminator szívósságát a Titanium Trialsben, avagy 300 armor birtokában pusztíthatsz, sőt még egy Self-Revive Kit is rendelkezésedre áll. Az LTM két héten keresztül tart majd, augusztus 11-étől vehetsz majd részt benne.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te hány Terminator-filmet láttál?