Elhalasztotta a Ubisoft az Avatar: Frontiers of Pandora megjelenését

Elhalasztotta a Ubisoft az Avatar: Frontiers of Pandora megjelenését

A játék még az idei évben jelent meg, azonban végül elhalasztották a dátumot.

Szomorú hírről számolt be a Ubisoft, ugyanis a sokak által várt Avatar-játék, a Frontiers of Pandora az idei naptári évben biztosan nem fog megjelenni. A megjelenési dátum pedig nem csak, hogy nem lett túl pontosa, de a legjobb esetben is sokat kell várni rá: 2023-24 körül fog piacra kerülni.

Ha a pénzügyi évek alapján nézzük, akkor ez egészen pontosan 2023. április 1-je és 2024. március 31-e között lesz valamikor.

„Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy a lehető legjobb játékélményt biztosítsuk, a következő generációs technológia minden előnyét kihasználva. Azonban ez a fejlesztés több időt vesz igénybe, és annak érdekében, hogy a legjobb élményt tudjuk biztosítani a játékosok számára, kénytelenek voltunk elhalasztani a megjelenést" - áll a közleményben.

Pedig a játék az idén decemberben a mozikba kerülő új film, az Avatar: A víz útja felvezetése lett volna. Yves Guillemot, a Ubisoft elnök-vezérigazgatója viszont úgy fogalmazott, hogy az Avatar-játék hatalmas szerepet játszhat a Ubisoft jövőjét tekintve, ezért is volt indokolt az elhalasztása.

Az Avatar: Frontiers of Pandorát még 2021-ben jelentették be, a fejlesztése azonban jóval korábban, még 2017 elején kezdődött el.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te várod már az Avatar: Frontiers of Pandora megjelenését?