Akciódús előzetest kapott a John Wick 4

Akciódús előzetest kapott a John Wick 4

A széria negyedik felvonása 2023 tavaszán érkezik a mozikba. 

2014-ben az első John Wick film igazi meglepetés volt a mozirajongók számára és a rendkívül akciódús történet az egész világot meghódította. A készítők persze kaptak az alkalmon és megfűzték a főszereplő Keanu Reevest, hogy vállalja be a folytatásokat, így pár évvel később megérkezett a szintént sikeres második felvonást, ezt pedig 2019-ben a Parabellum alcímű harmadik darab követte. Az utóbbi alkotás már tényleg hatalmasat tarolt a kasszáknál, ezért gyorsan be is jelentették a negyedik felvonást, a pandémia azonban közbe szólt és a premiert el kellett halasztani, később pedig ismét akadt egy kis csúszás Reeves Mátrix 4-es munkái miatt. 

Szerencsére a film a többszöri halasztás ellenére meg fog jelenni és a San Diegoi Comic-Con rendezvény apropóján a forgalmazást végző Lionsgate stúdió egy rövid, mégis akciódús előzetes keretében vázolta fel, mire is számíthatunk. A videó tanulsága szerint John ezúttal a Felső Kör nevű szervezettel akasztja össze a bajszát, látványos harci koreográfiákban pedig ezúttal sem lesz hiány. 

A negyedik felvonásban egyébként Reeves mellett Laurence Fishburne, Ian McShane, illetve a Netflixen Albert Weskerként zombikat létrehozó Lance Reddick is visszatér, a stábhoz mindemellett csatlakozik még Rina Sawayama, Donnie Yen, Bill Skarsgard, továbbá Clancy Brown is. Premier előreláthatólag 2023. március 24-én. Ti moziban nézitek majd a filmet? 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Nektek egyébként melyik John Wick film jött be eddig a legjobban?

  • 80 %
  • 0 %
  • 20 %