Vecna tényleg feltűnt már rögtön a Stranger Things első részében?

Vecna tényleg feltűnt már rögtön a Stranger Things első részében?

Szerinted ki vagy mi lehet a rejtélyes alak az első részben?

A Stranger Things 4. évada letarolta a világot. A kritikusok és a nézők is imádják a széria legújabb felvonását, ami még nem zárta le a történetet, de már így is jó sok kérdésre választ kaptunk. Például arra, hogy mindeddig Vecna állt a háttérben, hozzáköthető minden évad eseménye. Sőt, egy rajongói teória szerint Vecna már  a Stranger Things legelső részében is feltűnt.

Érdemes lehet a 4. évad után újranézni az egészet, sok érdekességre bukkanhatunk. Például arra, hogy rögtön az első részben, amikor Will hazafelé tart Mike-éktól, megjelenik előtte Vecna.

Anno azt hittük, hogy az utcán előtte álló karakter a szörny, a Demogorgon, de sokkal valószínűbb, hogy Vecna az. Bár az rejtély, hogy miként állhatott előtte, hiszen a negyedik évadban nem tudott átjárni a valódi világba. Még a Vecnához köthető nagy ingaóra ütéseit is hallhatjuk a jelenet közben, sziluettje pedig megegyezik a 4. évadban látott Vecnáéval. Az is sokatmondó, hogy néhány perccel később, amikor Will a fészerükbe bújt a szörny elől, az ajtó zára magától csúszik félre.

Ilyen telekinetikus képessége a Demogorgonnak nincs, ellenben Vecnának van. A készítők egyelőre annyit árultak el, hogy Vecna már a kezdetektől fogva a terveik között szerepel, így nem lennénk meglepődve, ha ez a rajongói teória valójában igaz lenne.

Ezt olvastad már?

A Stranger Things történetét az 5. évad zárja majd le, amiben talán erre a kérdésre is választ kaphatunk. A széria alkotói már azt is elárulták, hogy a lezárás után, mi lesz a következő projektjük. Ha kíváncsi vagy rá, kattints ide.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted ki vagy mi lehet a rejtélyes alak az első részben?

  • 67 %
  • 33 %