Halo 2: 20 ezer dollár a jutalom, ha teljesíted a lehetetlen kihívást

Halo 2: 20 ezer dollár a jutalom, ha teljesíted a lehetetlen kihívást

A kihívásról sokat elmond, hogy eddig még soha senki nem tudta még teljesíteni.

Nem kevés pénzt, 20 000 dollárt (kb. 7,7 millió forintot) nyerhet az a játékos, akinek nem kevés ideje, türelme és tehetsége van a Halo 2-höz. Ehhez csupán annyit kell tenned, amit még soha senkinek nem sikerült a múltban.

A kihívást Charlie "Cr1tikal"White fogalmazta meg: ő ajánlotta fel a 20 ezer dollárt annak a játékosnak, aki képes teljesíteni a teljes „Legendary All Skulls On" módot halál nélkül a Halo 2 Anniversary-ban. Ez röviden azt jelenti, hogy nemcsak a legnehezebb nehézségi szinten kell játszani, hanem emellé további „módosítókat" is aktiválni kell, ami között olyanok is vannak, mint „az ellenségeidnek mindig több életereje van", vagy „minden ellenfeled láthatatlan". Az egyetlen ilyen módosító, amit ki kell kapcsolni, az „Envy", amivel lényegében láthatatlanná tudsz válni.

A kihívás közzétételekor még nem volt egyetlen videófelvétel sem, amely ezen feltételeknek megfelelő végigjátszást tartalmazott volna – önmagában a halál nélküli LASO is egy elképesztően nehéz kihívás, csak nagyon kevesen próbálkoztak meg vele és a legközelebb is Jervalin jutott ezen kritériumok teljesítéséhez, ő viszont bekapcsolva hagyta az „Envy" módot, amivel némi előnye volt. Cr1tikal azonban optimista, hogy bár lehetetlennek tűnik az egész és saját maga is csak az első két szobán tudott csak túljutni, de bízik benne, hogy így is lesznek emberek, akiknek sikerül a kihívás.

Ha te is kipróbálnád ezt a kihívást, úgy nincs más dolgod, mint élőben közvetíteni próbálkozásod, a felvételt elmenteni és azt elküldeni Cr1tikalnak ezen űrlap segítségévelSok sikert mindenkinek!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 
</p

Kövess Minket!



Te megpróbálod a fenti kihívást?