LCS: Élő adásban idiótázta le a világbajnoki negyeddöntős topost a caster

LCS: Élő adásban idiótázta le a világbajnoki negyeddöntős topost a caster

Nem bírta magában tartani a véleményét az egyik leghíresebb caster.

A hétvégén rendezték az LCS 2022-es nyári szezonjának 10. és 11. mérkőzésnapját. Az észak-amerikai régió legjobb csapatai izgalmas összecsapásokat vívtak az Idézők szurdokában, több meglepetés is született. Az amerikai "szupercsapatnak" kikiáltott Team Liquidet tönkreverte a Counter Logic Gaming, a tabellát vezető Evil Geniusest lenyomta a 100 Thieves, a pénzzel alaposan kitömött Team SoloMid 5v1-es szituációban nem tudta elpusztítani az Immortals felső ösvényesének, Revenge-nek az Aatroxát. A hetet azonban nem ez koronázta meg, hanem Phreaknek a kiakadása, amikor meglátta, hogy C9 Fudge mit művel GG Licorice ellen.

Phreak: "Ignite-ja van, nyomd meg a TAB-ot te idióta!"

Az angol nyelvű hősbemutatók szinkronhangja, a világ egyik legfoglalkoztatottabb és legelismertebb kommentátora sem bírta már idegekkel azt a jelenetsort, amely a C9 vs GG top lane-jén játszódott le. Phreak simán leidiótázta Fudge-t, aki 2021-ben még a világbajnoki negyeddöntőben harcolt a Gen.G ellen.

De mire gondolhatott ebben a helyzetben a veterán profi? A kérdés teljesen jogos, mivel Kayle-lel a korai szakaszban alig-alig lehet felvállalni a cseréket, annyira nincs sebzés a hősben. Erre még rátesz egy lapáttal, hogy a Sejuaninak Égetése is volt, amelyet nem volt rest használni. Ha az egészhez még hozzáadjátok a CG-t támogató minionok sebzését, rögtön kijön az az egyenlet, amelynek eredménye mindig Fudge szürke képernyője.

A C9 végül megverte a Golden Guardianst, de a fent látható jelenet miatt is lehet tovább mémelni az LCS-régiót a világ többi szereplőjének.

 OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted a C9 kijut a Worldsre?