LoL: Még a hírhedt Vaevictist is alulmúlta a vb-t is megjárt csapat

LoL: Még a hírhedt Vaevictist is alulmúlta a vb-t is megjárt csapat

Két év alatt nagyot fordult a világ a japán e-sport csapattal.

Borzalmas formában van a japán ligában szereplő V3 Esports. A 2020-as világbajnokságon még résztvevő csapat már 35 mérkőzést veszített el egymás után. A 2021-es nyári alapszakaszt még 8-6-os mérleggel a negyedik helyen fejezték be, ahol az utolsó meccsüket megnyerték. A rájátszásban is jól kezdtek, és 3-0-ra megverték a Fukuoka SoftBank HAWKS gaminget, de onnantól már csak a lejtmenet jött.

A második körben az AXIZ átgázolt rajtuk, és azóta sem tudtak meccset nyerni. Az elvárások nem voltak nagyok feléjük, de erre talán senki sem számított. A vereségi sorozatuk még a hírhedt orosz csapatot, a Vaevictist is alulmúlja. Jól mutatja, hogy mennyire gyengén teljesítenek, hogy a 0-21-es tavaszi split után, nyáron az eddigi 11 meccsen (amit mind elveszítettek) mindössze 66 gyilkosságuk és 0,42 KDA-juk van, miközben átlagosan 2224 arany hátrányban vannak a 15. percnél. De az objective-ek terén és az ösvényen is a liga legaljához tartoznak.

De ami az egyik legérdekesebb, hogy ennek ellenére még van esélyük a rájátszásra, így a világbajnokságra is! Ugyanis előttük négy csapat is 4-7-es mérleggel áll, miközben még tíz mérkőzés hátravan az alapszakaszból. Ennek ellenére sajnos azt a rekordot már ez sem törölné ki, hogy övék a leghosszabb vereségi széria egy olyan bajnokságban, amely résztvevőt ad az őszi világbajnokságra.

Szerinted tudnak meccset nyerni az alapszakasz során?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted fog nyerni meccset a nyári szezonban a V3 Esports?

  • 25 %
  • 0 %
  • 75 %