Garfieldként is elmerülhetünk a Stray futurisztikus világában

Garfieldként is elmerülhetünk a Stray futurisztikus világában

A modderek is felfedezték maguknak az alkotást. Szerintetek melyik híres macskát láthatjuk legközelebb feltűnni a játékban? 

Az idei nyár egyik legjobban várt játéka egyértelműen a BlueTwelve stúdió gondozásában készült Stray, melyben egy elveszett cicával kell átvágnunk egy földalatti, veszélyekkel teli városon, hogy hazataláljunk családunkhoz. Szerencsére az alkotás beváltotta a hozzá fűzött reményeket és kollégáink tesztje alapján egy könnyed, mégis lenyűgöző kalandot kínál, amit a temérdek videó és gif tanulsága szerint nem csak a játékosok, hanem kis kedvenceik is rendkívül élveznek. Persze annak sem kell csüggednie, aki a cicákat mondjuk nem szereti, de még is ki akarja próbálni a Strayt, hiszen egy modnak hála már egy cuki kutyával is kivihetjük. 

A modderek egyébként valószínűleg csak most kezdtek bele a Stray testre szabásába, viszont máris sikerült a világ egyik legismertebb macskáját belecsempészni a játékba. Az itt elérhető módosítás lehetővé teszi, hogy a kalandokat mindenki kedvenc hétfő-utáló, lasagne imádó lustasága, Garfield szemszögéből éljük meg. A modell picit testesebb, mint az eredeti főszereplő, plusz a filmek dizájnja egy kicsit kilóg a környezetből, viszont a mod így is abszolút élvezhető. Ha kíváncsiak vagytok, Garfield miként is fest a Stray világában, indítsátok el az alábbi videót!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!