kennyS elmondta, mit gondol a passzív AWP-s metáról

kennyS elmondta, mit gondol a passzív AWP-s metáról

Saját, korai játékstílusát forradalminak titulálta kennyS, ennek ellenére nem veti meg a mostani metát sem.

Nemrég kennyS-szel készített interjút a Jaxon, amiben a francia játékos az AWP-zésről, a fegyvert forgató legjobb játékosokról és a Valorantra váltásról beszélt többek között. Elmondása szerint a mostani AWP-meta távol áll tőle, de ennek ellenére nem veti meg azt. A passzívabb játékosok közül dev1ce és broky nyűgözte le a leginkább az elmúlt években. De hogy mikor láthatjuk újra játszani az arénában bármelyik játékban is, az egyelőre még kennyS számára is kérdéses.

Kennys a passzív AWP metáról

„Őszintén szólva, elég távol áll tőlem. Úgy látom, az AWP-sek nem teljesítenek olyan jól. A statisztikák már nem kapcsolódnak annyira az AWP-s teljesítményekhez, mint korábban. Szerintem ez leginkább a metán múlik. A meta sokat változott. És így a legjobb. A jövőben lehet egyszer más lesz az AWP. Amikor elkezdtem, az agresszív játékstílusomat is hoztam. Az egy igazi forradalom volt. De a nap végén, valaki ugyanezt fogja elérni más stílussal. Ezért nagyon jó a változás.”

A passzívabb AWP-sek közül dev1cet és brokyt emelte ki. SyrsoNt is jónak tartja, csak szeretné tőle LAN-on is látni, amit online hoz az AWP-vel. SunPayus is meggyőzte őt az IEM Köln során. M0NESYt a sajátjához közelebb álló stílus miatt tiszteli, de inkább egy kis testvérként tekint rá, mintsem játékosként. KennyS szerint két vagy három éven belül elérheti a csúcsot, a potenciálja megvan ahhoz, hogy a világ legjobbja legyen.

Vált-e valorantra?

A Valorantról is ejtett pár szót a játékos. Miután májusban majdnem csatlakozott az OG csapatához abban a játékban, de a Riot nem hagyta jóvá a kölcsönszerződését, nem váltott. Most megkérdezték, hogyan áll ezzel. Először határozott nemmel felelt a váltásra, de aztán kiegészítette azzal, hogy az ajtó nyitva áll, de nem gondolná, hogy profi lesz valaha is Valorantban.

Borítókép: kennyS

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!