Indiai adaptációt kap a Forrest Gump - Íme az előzetes!

Indiai adaptációt kap a Forrest Gump - Íme az előzetes!

Laal Singh Chaddha címre keresztelt film augusztus 11-én debütál a nemzetközi mozikban. 

Minden a másolat másolatának a másolata." – hangzik el a Harcosok klubja névtelen narrátorának szájából, a mondat pedig különösen igaz az új évezred film és sorozatgyártásra is. Ritkán látunk már egyedi, új ötleteket, inkább a régi, jól bevált recepteket és franchise-okat járatják csúcsra a nagy stúdiók, mondván ki kell szolgálni a rajongók igényeit. Ezen hozzáállás néha jól sikerül, sokszor azonban félre megy, mint mondjuk az Amazon Gyűrűk Ura előzménysorozatánál, ami ugyan még meg sem jelent, máris milliók gyűlölik az egész világon, holott bitang jól néz ki az előzetes alapján.

Ezzel szemben a távol-keleten nem nagyon vacakolnak, ha remake-ek elkészítéséről van szó, hamarosan például megjelenik a Robert Zemeckis és Tom Hanks klasszikusának számító Forrest Gump indiai adaptációja, a Laal Singh Chaddha címre keresztelt film. A projekt alapvetően egy az egyben veszi át a történetet és csak bizonyos részeket igazítanak a helyi kultúrához, némi tanmese vibe-ot hozzáadva a végtermékhez, ahogy ez Bollywoodban szokás. 

Laal Singh Chaddhaban egyébként a hatalmas ország egyik legnépszerűbb színésze, Aamir Khan alakítja a szeretetreméltó főszereplőt, szerelmét Kareena Kapoor kelti életre, Dan hadnagy indiai verzióját pedig Manav Vij játssza el. A film előreláthatólag augusztus 11-én debütál a nemzetközi mozikban, magyar megjelenésről egyelőre nem érkezett információ, de ha tippelnünk kéne, az alkotás feltűnik majd valamelyik streaming szolgáltató kínálatában. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!