Mark Wahlberg tanítja élni Kevin Hartot a Netflix augusztusban érkező komédiájában

Mark Wahlberg tanítja élni Kevin Hartot a Netflix augusztusban érkező komédiájában

Az Énidő címre keresztelt alkotásban egy begyepesedett kertvárosi apuka világa áll a feje tetejére. 

A világ vezető streaming platformjának számító Netflix idén nem feltétlenül teljesít jól, ugyanis míg az első negyedévben 200 ezer előfizetőt vesztettek, a másodikban már több mint 1 milliót. A jelenség elég összetett dolog, rá lehet fogni például az Orosz piac elhagyására, de a tendencia inkább a magas előfizetői díjnak, a megosztás korlátozásának, továbbá a rohamosan terjeszkedő Disney+-nak és HBO Maxnak, na meg a többi szolgáltatónak köszönhető. A Netflix ezért igyekszik különleges projekteket és sztárokat a produkcióiba csábítani, A szürke emberben például Ryan Gosling és Chris Evans feszült egymásnak, az összecsapást pedig annyira szerette a közönség, hogy már be is rendelték a folytatásokat. 

Természetesen nem lehet mindig csak akciódús macsócsatát az előfizetők arcába tolni, ezért a könnyed szórakozás kedvelőinek is próbál kedvezni a platform Jamie Foxx és Snoop Dogg vámpírfilmjével. Mindemellett Augusztus 26-án Mark Wahlberg megpróbálja megtanítani élni Kevin Hartot az Énidő címre keresztelt alkotásban, ami az előzetes alapján egész szórakoztatónak néz ki. Az alaphelyzet szerint a Hart által játszott Sonny háztartásbeli apuka a nyugodt kertvárosban és azért sóvárog, hogy a gyereknevelés, főzés és takarítás helyett legyen egy kis ideje magára. A csillagok állásának köszönhetően felesége elviszi egy hétre a kölyköket, ezért főhősünk újra felveszi a kapcsolatot régi barátjával, Wahlberg laza és gondtalan Huckjával, a dolgok persze kissé elszabadulnak. 

Az Énidőt egyébként John Hamburg írta és rendezte, akinek korábban olyan komédiákat köszönhettünk, mint a Vejedre ütök trilógia, a Derült égből Polly, vagy a Miért pont Ő? Habár a szóban forgó alkotások még nem feltétlenül jelentenek garanciát a sikerre, az előjelek jók, főleg annak tekintetében, hogy Wahlberg sokszor megcsillogtatta már humoros oldalát, Kevin Hart pedig egy apró humorbomba, aki számtalan filmben bizonyított már. Ti ránéztek majd a filmre? 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!