EU Masters: Itt vannak a nyári szezon időpontjai, hamarosan indul a mandula

Egy hónapon keresztül zajlanak majd a küzdelmek, a magyar streamen egyetlen összecsapásról sem maradtok le.

Az Amazon EU Masters idei második szezonjának kialakult a menetrendje, az ERL-régió legjobb csapatai már lélekben készülhetnek az év számukra talán legfontosabb bajnokságára. Minden magyar e-sportrajongó legnagyobb örömére Bluerzor és mumus100 már biztosan ott lesz legalább a Play-In szakaszban, de ha minden jól alakul számukra, akkor egyből a csoportkörökben kezdhetik a menetelést. Mivel az Esport1 és a Riot Games egész évre szóló megállapodást kötött, ezért az EUM 2022 Summer Split összes mérkőzését magyar nyelven élvezhetitek.

2022 Amazon EU Masters nyári szezon menetrendje

Play-In: Augusztus 24-27.

Csoportkörök: Augusztus 29-étől szeptember 1-jéig és szeptember 5-étől szeptember 8-áig

Negyeddöntők: Szeptember 15-18.

Elődöntők: Szeptember 21-22.

Döntő: Szeptember 25.

A negyeddöntők, az elődöntők és a döntő Bo5-ös formátumban zajlik, a Play-In kieséses szakasza Bo3-as párharcokkal vár titeket. Egyébként minden meccs Bo1-es, vagyis egyetlen pillanatra sem lankadhat az idézők figyelme.

Bluerzor és mumus100 újra az EU Mastersben

A legjobb magyar dzsungeles jelenleg a spanyol ligában harcol a győzelmekért a Team Heretics együttesében. Bluerzor annyira jó teljesítményt nyújt négy társával együtt, hogy a csapat a tabellán a megosztott első helyet foglalja el, így legrosszabb esetben is olyan helyen végeznek a szezonban, hogy az EUM Play-In szakaszába kerülnek. 

A Zero Tenacity a Hereticshez hasonlóan kirobbanó formában farmolja a győzelmeket az Ultraligában, az alapszakaszt biztosan a második helyen zárják. Mumus100 így garantáltan ott lesz az EU Masters Play-In szakaszában, sőt elég jó esélye van arra, hogy egyből a csoportkörökben kezdjen.

Bluerzor és mumus100 mellett Frenzynek és Frostnak volt még esélye arra, hogy bekerüljenek a nyári EUM-be, azonban az EBL-ben foggal-körömmel harcoló két fiatal dzsungelesnek nem jött össze ez a bravúr.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted Bluerzor vagy mumus100 kezd majd rögtön az EUM csoportköreiben?