Rick és Morty kigyúrva várja a 6. évad nemrég bejelentett premierjét

Rick és Morty kigyúrva várja a 6. évad nemrég bejelentett premierjét

Az Adult Swim elnöke szerint a furcsa párosra ikonikus kalandok és epizódok várnak. 

A 2013-ban indult Rick és Morty hipergyorsasággal hódította meg az egész világot és a két karakter idővel kilépett a sorozat árnyékából, hogy más médiumokban is meghódítsa a rajongókat. A páros például bekerül majd a Warner Bors. MultiVersus játékába, plusz a közeljövőben egy anime adaptációban is feltűnnek majd. Az alkotók szerencsére a franchise mellékszereplőivel is foglalkoznak, így nemrég például megérkezett a hivatalos spin-off is, ami már nézhető az Adult Swim YouTube csatornáján. 

Az eredeti széria hatodik évadának premierjét egyébként nyárra lőtték be az eredeti tervek szerint, sokáig azonban semmilyen hivatalos információt nem kaptunk, mikor is érkeznek az új kalandok. Az alkotók valószínűleg csak a hatás kedvéért húzták idáig a dolgot, nemrég ugyanis bejelentették, hogy a folytatás szeptember 4-én indul az Adult Swimen és az új részek vasárnap esténként kerülnek adásba. Mindezt a hivatalos Twitter oldal leplezte le egy exkluzív képpel, amin a két főszereplő kigyúrva jelzi, hogy készen állnak. 

A bejelentés kapcsán megszólalt a csatorna első emberének számító Michael Ouweleen is, aki úgy fogalmazott, hogy ikonikus évad elé nézünk. Egyelőre nem tudni, mire is célzott a szakember, az viszont biztos, hogy az ötödik felvonásban visszatérő Evil Morty biztosan borsot tör kedvenc karaktereink orra alá. Ti várjátok már egyébként a folytatást? 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!