LeBron James, illetve Rick és Morty is csatlakozik a MultiVersushoz

LeBron James, illetve Rick és Morty is csatlakozik a MultiVersushoz

A legendás kosárlabdás néhány napon belül elérhető lesz a játék nyílt bétájában. 

A Warner Bros. néhány éve úgy határozott, hogy meglovagolják a reneszánszát élő verekedős játékok műfaját, ezért összeálltak a Player First Games fejlesztőivel, hogy megalkossák a MultiVersus névre keresztelt projektet. A játékban alapvetően a DC, Cartoon Network, továbbá a Bolondos Dallamok karakterei feszülnek egymásnak, így csatába mehetünk például Supermannel, Bozonttal, vagy akár Tommal és Jerryvel. A nyílt béta pár napon belül érkezik, amire a hivatalos honlapon tudtok jelentkezni.

 

A koncepció egyébként hatalmas mozgásteret ad a fejlesztőknek és a jövőben rengeteg új játszható karakter csatlakozik majd a csihi-puhihoz. Korábban már felreppentek a pletykák, hogy Neo is szerepelhet a játékban, mondjuk ennek Keanu Reeves nem feltétlenül örülne. Valószínűleg a világ egyik legjobb kosárlabdázójának számító LeBron James nem osztja ezt a véleményt, ugyanis a minap leleplezték, hogy az új Space Jam filmben feltűnt fikciós verziója is bekerül a MultiVersusba, mindemellett pedig még Rick és Morty érkezésére is számíthatunk a jövőben. 

Érdekesség, hogy LeBron már a július 26-án induló nyílt bétában is elérhető lesz, ezért érkezett egy kis játékmenet videó, amiben megtekinthetjük a kosarast csata közben. A játékos stílszerűen egy kosárlabdával osztja a pofonokat, ráadásul a különleges mozdulata egy hatalmas, mindent elpusztító zsákolás. Videó az alábbi bejegyzésben indítható!

Ti kipróbáljátok majd egyébként a játékot? 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!