Hivatalosan is bemutatkozott Christopher Nolan következő filmje, az Oppenheimer

Hivatalosan is bemutatkozott Christopher Nolan következő filmje, az Oppenheimer

A legendás rendező új alkotása 2023. július 21-én kerül a mozikba. 

Cillian Murphy temérdek filmben tűnt már fel pályafutása során, igazán híressé azonban a Peaky Blindersben lévő főszerepe tette. Habár Tommy Shelby kalandjai véget értek a BBC-nél, a készítők már egy mozifilmen törik a fejüket, melynek forgatása előreláthatólag már jövőre elkezdődik. 

Murphy karrierje egyébként szorosan kötődik Christopher Nolan filmjeihez és a színész benne volt például a Sötét Lovag trilógiában, az Inceptionben, továbbá főszerepet kapott a legendás rendező következő projektjében, a rendkívül ambiciózus Oppenheimerben is. A film alapvetően az atombomba atyjának, Robert Oppenheimernek az életét és viszontagságait igyekszik visszaadni, a nemrég közzétett előzetes alapján pedig egy igencsak feszült mozira számíthatunk. 

Murphy mellett Nolannek sikerült igazi nagyágyúkat leigazolni a filmhez és olyan sztárok is tiszteletüket teszik a vásznon, mint például Robert Downey Jr., Emily Blunt, Matt Damon, Florence Pugh, Rami Malek, Josh Hartnett, Jack Quaid, Kenneth Branagh és még sorolhatnám. Az alkotás előreláthatólag 2023 július 21-én kerül a mozikba, továbbá érdekesség, hogy ezúttal nem a Warner Bros. égisze alatt, hanem az Universal Pictures jóvoltából. A váltás indoka egyszerű, Nolan ugyanis összeveszett a Warner vezetőségével a Tenet csúfos forgalmazása miatt, így az Oppenheimer lesz az első film, amit nem a stúdióval karöltve csinált. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!