Hivatalos: Készül a Peaky Blinders mozifilm és már a forgatókönyv is majdnem kész hozzá

Hivatalos: Készül a Peaky Blinders mozifilm és már a forgatókönyv is majdnem kész hozzá

Maga a rendező erősítette meg a hírt, de arról is beszámolt, hogy mikor indul a forgatás.

Aki szereti a történelmi, bűnügyi drámasorozatokat, az biztosan tett már egy próbát a Peaky Blinders-szel, magyarul a népszerű Birmingham bandájával. A Steven Knight által megalkotott széria 2013-ban indult útjára és hat évadot élt meg – idén mutatják be az évadzáró szezonját. A lezárást követően viszont a rajongók szeme újra felragyoghat, hiszen Knight arról számolt be, hogy elkészítenek egy mozifilmet is, ráadásul már a forgatókönyvet is nagyjából teljesen megírta hozzá. A forgatásokat a következő 18 hónapban szeretnék megoldani, de az is lehet, hogy csak 2023-ban kezdődnek el és első körben Digbethet jelölte meg helyszínként Birminghamben. Mintha tényleg hazatérne a sorozat, állítása szerint.

Egy beszélgetés során még annyit elárult, hogy lesznek visszatérő személyek – pontos neveket nem említett, de Cillian Murphyre alighanem lehet majd számítani –, illetve új arcokat is igyekeznek majd bemutatni a filmben.

Emellett Knight, a táncszínházi spin-off show-ja, a Peaky Blinders: The Redemption of Thomas Shelby kapcsán megnevezte a főszereplőket is. Thomas Shelby szerepét Guillaume Quéau és Prince Lyons ölti majd magára. Ezt az előadást a Birmingham 2022 Commonwealth Games keretein belül mutatják majd be. A mozifilmmel kapcsolatban egyelőre több dolgot nem árult el, de már az is óriási izgalomra ad okot, hogy biztosan készül az egész estés verziója a nagysikerű alkotásnak.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!