Ana de Armas lélegzetelállítóan fest Marilyn Monroe-ként a Blonde előzetesében

Ana de Armas lélegzetelállítóan fest Marilyn Monroe-ként a Blonde előzetesében

A Netflixre érkező alkotás szeptember 28-án debütál a platform kínálatában. 

A kubai születésű Ana de Armas az egész világot elbűvölte a 2017-es Bladerunner 2049-ben(még én is picit beleszerettem - a szerk), ez után pedig egyenes út vezetett az olyan szuperprodukciókhoz, mint a Tőrbe ejtve, a 25-ik James Bond filmnek számító Nincs idő meghalni, vagy a Netflix legutóbbi szuperprodukciója, a Chris Evans és Ryan Gosling csetepatéjára koncentráló A szürke ember. Érdekesség, hogy az utóbbi alkotás folytatást és spin-offot is kap és csodálkoznánk, ha a színésznőt nem kérnék fel egy újabb szerepre. 

Armast egyébként igencsak kedvelik a Netflixnél, rá osztották ugyanis a Marilyn Monroe életét feldolgozó film, a Blonde főszerepét. Korábban már kaptunk egy rövid kedvcsinálót és néhány képet a projektről, nemrég azonban közzétették a teljes értékű előzetest is, ami alapján a színésznő tökéletes választás volt. A történetet talán sokan ismerik, adott a zűrös családi háttérrel és gyerekkorral rendelkező Norma Jeane Mortensen, aki Hollywoodi csillaggá küzdötte fel magát az 50-es években, életét azonban a csillogás és a szexszimbólum státusz szépen lassan felőrölte, a gyógyszerfüggőség miatt pedig tragikusan fiatalon és hirtelen hunyt el. 

Ana de Armas mellett egyébként Adrien Brody, Bobby Cannavale és Julianne Nicholson is fontos karaktereket kelt életre a kor álomgyárának történelméből, a rendezői székbe pedig a Jesse James meggyilkolása, a tettes a gyáva Robert Ford írója és direktora, Andrew Dominik ült. A premiert nem kisebb helyen, mint a 79-ik Velencei filmfesztiválon tartják majd szeptember elején, a nemzetközi terjesztést pedig szeptember 28-án kezdi meg a Netflix

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!