Gosling, mint Ghost Rider? Kevin Feige válaszolt a kérdésre

Gosling, mint Ghost Rider? Kevin Feige válaszolt a kérdésre

Ryan Gosling a Marvel filmes univerzumban?

A napokban már írtunk róla, hogy maga Ryan Gosling nyilatkozta azt, hogy egyetlen Marvel szuperhőst szívesen eljátszana. Sokan pedig meglepődtek, hogy nem Nováról van szó, ezt a karaktert ugyanis kategorikusan elutasította Ryan, Ghost Riderre viszont álomszerepként gondol.

Az MCU első számú embere, Kevin Feige pedig most válaszolt erre af elvetésre. A Comic-Conon ugyanis arról beszélt az MTV News-nak, hogy szeretne helyet találni Goslingnak a Marvel világában. Aztán hozzá tette azt is, hogy

„Hé ember, ha Ryan Szellemlovas akar lenni…” – mondta Feige, amikor értesült Gosling Marveles ambícióiról.

Önmagában ez talán nem lenne olyan érdekes, hiszen általában dicsérni szokták egymást Hollywoodban a hírességek, de Feigenek azt is elmondták, hogy a The Walking Dead egyik nagy kedvence, Norman Reedus is el szeretné játszani Ghost Ridert, erre ő, mintha nem is foglalkozott ezzel az információval és Goslingról folytatta gondolatmenetét.

„Gosling hihetetlen. Egyszerűen csodálatos… szívesen találnék neki helyet az MCU-ban. Kennek öltözött a Venice Beachen, és nagyobb sajtófigyelmet, mint a folyamatosan megjelenő óriási mozifilmek. Ez elképesztő."

Már csak azért is egyre biztosabb, hogy elkészítik az új Ghost Rider filmet, mert például a She-Hulk sorozat előzetesében is helyet kapott ez a karakter egy poszter formájában. Ezek az utalások pedig tudjuk mit jelentenek a tengeren-túlon.

Nem lesz egyszerű egyébként megtalálni a megfelelő színészt, aki eljátszhatja a Szellemlovast, ráadásul a rajongók szemében Nicolas Cage anno egész jól formálta meg a tüzesfejű motorost.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!