Shroud szerint a CS:GO egy vicc a VALORANT-hoz képest

Shroud szerint a CS:GO egy vicc a VALORANT-hoz képest

A Sentinels friss igazolása úgy véli, hogy a Riot FPS-e nehezebb játék.

Sokakat lepett meg július 8-án Michael „shroud" Grzesiek, mikor 5 évvel a CS:GO e-sportjától való visszavonulását követően úgy döntött, hogy visszatér, mint profi e-sportoló, azonban egyúttal játékot is váltott és immáron a Riot Games ismert lövöldéjében, a VALORANT-ban követhetjük figyelemmel szereplését.

Visszatérése óta sokat is kell gyakorolnia új csapatával, ugyanis augusztusban a VALORANT Masters észak-amerikai Last Chance Qualifier tornáján lesznek érdekeltek. Ahogy ennyi időt már a játékban töltött, lett is némi összehasonlítási alapja a VALORANT és a CS:GO kapcsán, erről pedig egyik streamjében is beszélt.

Shroud egyenesen úgy fogalmazott, hogy a VALORANT sokkal nehezebb játék, mint a CS:GO:

„Ez a játék [a VALORANT] nehéz. Megmondom nektek az őszintét, viccnek tűnik ehhez képest a CS:GO." - később összehasonlította a legjobb játékosokat is mindkét cím esetében: „Vajon azért olyan nehéz, mert mindenki olyan jó benne, vagy azért jó mindenki, mert vitathatatlanul könnyebb?"

Érdekes paradoxont szült ez a kijelentése, figyelembe véve a Counter-Strike történelmét, de ha van valaki, aki ilyen kijelentést tenne, az Shroud. Mindenesetre augusztus elején a vigaszágas-kieséses rendszerű észak-amerikai VCT: Last Chance Qualifieren bizonyíthat, ahol 8 csapat közül csak 1 harcolhatja még ki szereplését a szeptemberben Isztambulban megrendezésre kerülő 2022-es VALORANT Champions versenyén.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted igaza van Shroudnak?

Gaming - A májusi eső miskolci OGEX-et ér

Az Észak-Magyarországi régió legnagyobb városát is beveszi az Országos Gaming Expo, hogy a geek kultúra válogatáskazettájával kedveskedjen az ott lakóknak.