Visszatért shroud, de nem a CS:GO-ba

Szerintetek lesz még erő az 5 éve visszavonult legendában?

Ma már egy CIS-játékosokat tömörítő csapata van a Cloud9-nak, hiszen a 2021-es V4 Future Sports Festivalt is megjárt Gambit felállását vásárolták meg idén áprilisban. Messze már az észak-amerikai ötös, a legendás Cloud9, aminek Michael Grzesiek, vagy ahogy a legtöbben ismerjük, shroud is a tagja volt.

A 2017-ben visszavonult ex-CS:GO-profi óriási streamer karriert épített, a mai napig az egyik legnépszerűbb, legsikeresebb streamer Twitchen, akik minden hónapban milliók követnek. 

Nem gondoltuk volna, hogy valaha még profi meccsen látjuk őt, de most ez az idő is eljött. Shroud tényleg visszatért, ám van egy aprócska gond. Legalábbis a CS:GO-rajongók számára gond, hiszen shroud nem a Valve, hanem a Riot Games játékát választotta.

Nem csalás, nem ámítás, Michael "shroud" Grzesiek a profi VALORANT egyik legsikeresebb csapatába igazolt, a Sentinelshez. Bár biztosan még nem tudni, de erős feltételezések szerint shroud controllert játszik majd, ami után már csak egyetlen kérdés maradt, hogy kinek a helyére érkezett?

Jelenleg hat fős a Sentinels VALORANT csapata, de ez aligha marad így sokáig. Az egyetlen pozíció, amit megerősítettek shroud leigazolása óta, hogy továbbra is ShahZaM irányít majd, a többiek közül még bárki távozhat.

A Sentinels jelenelgi felállása:

  • Shahzeb "ShahZaM" Khan
  • Hunter "SicK" Mims
  • Michael "dapr" Gulino
  • Tyson "TenZ" Ngo
  • Eric "Kanpeki" Xu
  • Michael "shroud" Grzesiek

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!