Ilyen lenne Shroud saját videojátéka

Ilyen lenne Shroud saját videojátéka

Ötletét meg is valósítaná, ha Dr Disrespecthez hasonlóan ő is egy stúdióba fektette volna a pénzét.

2021 decemberében rántotta le legújabb projektjéről a leplet Dr Disrespect: a Twitchről 2020 júniusában kitiltott streamer ugyanis megalapította saját játékfejlesztő-stúdióját, a Midnight Society-t, első játékukhoz pedig 10 000 NFT-t is kiadtak. A Doki Úr ezen projektje más tartalomgyártókat is gondolkodásra késztetett, hogy ők mihez kezdenének, ha megalapítanák saját stúdiójukat. Shroud is így tett, véleményét pedig nem is tartotta magában.

A Twitch-streamer a saját állítása szerint már korábban is gondolkodott abban, hogy befektessen egy játékstúdióba, egy újnak a megalapítása pedig egy személyes „álma" is lenne. Nem is inkább abban lenne érdekelt, hogy egy stúdiót irányítson, inkább megosztotta elképzeléseit, hogy milyen videojáték megjelenésének örülne. Talán nem is hat meglepetésnek, hogy ez egy olyan, a túlélést előtérbe helyező program lenne, amely még az ehhez szokottaknak is komoly kihívást tudna jelenteni. A játék aköré épülne, hogy a karakterek nem élnének sokáig: élnék az életüket és körülbelül egy hét múlva meg is halnának.

A játékosoknak így jól kell tudniuk beosztaniuk az időket. Azt már nem részletezte a tartalomgyártó, hogy ez pontosan mit jelentene, példát sem hozott fel más játékok alapján, így nehéz elképzelni, pontosan mire is gondolhatott.

A másik fontos tulajdonsága ennek a túlélőjátéknak az lenne, hogy egy egyedi „halálrendszere" lenne. Ha egy játékos például meghal, akkor a játék kizárná őket akár 4 napra is. Nem tiszta, hogy ez miért lenne előnyös a játékban, az viszont biztos, hogy teljes mértékben egyedi ötlet.

Nem ez az első alkalom, hogy Shroud arról beszélt, hogy elkészítene valamilyen videojátékot. 2020-ban annak kapcsán jött elő a téma, hogy Vin Diesel is csatlakozott az Ark II fejlesztéséhez, itt Shroud megemlítette, hogy az az egyik álma, hogy egy játékot megvalósítson, de ahhoz sokkal több pénz kellene, mint amennyije van.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

(borítókép)

Kövess Minket!



Neked hogy tetszik Shroud ötlete?