Végleges kitiltást kapott Twitchről Dr Disrespect

Végleges kitiltást kapott Twitchről Dr Disrespect

Herschel "Guy" Beahm permabanjával kapcsolatban még rengeteg a tisztázatlan részlet.

Bombaként robbant a hír, hogy a világ egyik legismertebb, legnépszerűbb és legtöbbször díjazott tartalomgyártóját, Dr Disrespectet véglegesen kitiltotta a Twitch. A Doki utolsó adásának végső percei árulkodóak, többen úgy vélik, hogy félelem/szomorúság ült ki Beahm arcára.

A helyzetet tovább fokozza, hogy a Twitch minden subot kérdés nélkül visszatérít (refundol), a Discord azonnal felbontotta partneri szerződését Dr Disrespecttel, miközben hivatalos indokolást még nem kapott egyetlen rajongó sem. Ami biztos, hogy a Doki megsértette a Twitch közösségi irányelveit és/vagy általános használati feltételeit, de konkrétan a miértjét még nem árulta el a világ legnagyobb streaming platformja. 

A kitiltás kapcsán Mrs. Assassin, Dr Disrespect felesége is megszólalt. Ő megköszönte a közösség támogatását és azt a szeretetet, erőt, amit a rajongóktól kapnak ebben a nehéz helyzetben. A Twitch egyik arca márciusban írta alá többéves szerződését az oldallal, ami a szituációt még érthetetlenebbé teszi. A Doki emote-jai eltűntek az oldalról, ami egy újabb jel abba az irányba, hogy tényleg komoly a helyzet.

Várhatóan a következő 24 órában sokkal több részlet kiderül Dr Disrespect kitiltásával kapcsolatban, egyelőre maga az érintett sem szólalt még meg. 

A Doki idén februárjában árulta el, hogy saját könyv írásába kezdett, aminek bemutatóját 2021 tavaszára tervezte a népszerű streamer.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted mi állhat a bannolás hátterében?

  • 2 %
  • 56 %
  • 21 %
  • 21 %