Hirdetés

A WC-s kirándulásai miatt kibannolták Dr Disrespectet Twitchről

Nem csak a Twitch tiltja ezt, Kaliforniában még illegális is, amit tett.

Hirdetés

Június 11-én elindult az E3 Gaming Expo része, amin a legtöbb streamer és amerikai gamer ott van. A négy napos rendezvényen bejárhatjuk a rengeteg standot és új játékokat vagy éppen hardvereket próbálhatunk ki. Dr Disrespect ezúttal egy teljesen új műfajt próbált ki és ő ellátogatott az E3-ra, csak azért, hogy a Twitch IRL kategóriáját erősítse. A váltás nagyon bejött neki, hiszen volt, hogy 50-70 ezren nézték egyszerre a csatornáját, maga a közvetítés pedig egy bizonyos pontig vicces és izgalmas volt. Ezután viszont érkezett a katasztrófa, ugyanis a doki úgy döntött, hogy el megy WC-re, a kamerás csapata pedig követte. Még az ajtó előtt is végiggondolhatták volna, hogy ez nem a legjobb döntés, de nem tették és kamerástul begyalogoltak a nyilvános WC-be. Mivel férfi toalettről volt szó, ezért a piszoároknál is állt egy ember, pontosabban egy 10 év körüli kis srác. Persze csak hátulról láttuk őt, de mindez már bőven elég volt ahhoz, hogy megsértsék a Twitch TOS-át és a kaliforniai törvényeket.

Ekkor már egész biztosan megkapta volna a kitiltását, hisz legalább 7 Twitch-nek dolgozó moderátor nézte a közvetítést, de a kamerás csapat úgy döntött, hogy akkor 20-ra lapot húz, és bementek felvenni azt is, ahogy éppen ők vizelnek.

Ez pedig még mindig nem volt elég nekik, mivel jól tudjuk, három a magyar igazság, ezért bementek még egyszer egy teljesen másik WC-be és ott felvették azt, ahogy a Dr Disrespect végzi a dolgát.

Fogalmunk sincs, hogy ezt pontosan miként gondolták, de egészen hihetetlen történet sült ki belőle, az egyszer biztos. Nem tudni hivatalosan, hogy meddig tiltották ki, de egy 24 órás bant tartunk a legvalószínűbbnek. A kaliforniai törvények már egy kicsit más tészták, könnyen lehet, hogy komoly pénzbüntetést kell fizetnie majd tettéért. Később a Kotakunak válaszoltak az E3 szervezői is, akik elvették Dr Disrespect bérletét a következő napokra is.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
2 db hozzászólás
  • st4trix 1 éve
    Ez már a legalja.
    0 0 Válasz
  • kzs821 3 hónapja
    Ez...
    0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés