Dr. Disrespect kiadott 10 000 NFT-t, amelyek korai hozzáférést biztosítanak a játékához

Dr. Disrespect kiadott 10 000 NFT-t, amelyek korai hozzáférést biztosítanak a játékához

Nagy mérföldkőhöz érkezett Dr. Disrespect játéka – a Midnight Society.

Csupán pár héttel azután, hogy Dr. Disrespect a Call of Duty és a Halo korábbi fejlesztőivel elindította saját stúdióját úgy tűnik, hogy a tervek szerint hamarosan elstartol az első általuk készített videójáték.

A Midnight Society-ről kiderült, hogy NFT-alapú rendszerrel fog működni. Az első 10 000 NFT megvásárlásával amik a Founder Pass névre hallgatnak korai hozzáférést lehet szerezni a játékhoz. Ez 10 000 különböző profilképet foglal magába, amelyek darabja 50 USD áron vásárolható meg, és számos előnnyel jár.

A vásárlók véletlenszerű képeket kapnak, amelyekkel a továbbiakban szabadon kereskedhetnek a különböző online piactereken. A tulajdonosoknak szavazati joguk lesz a játék jövőbeni fejlesztéseivel kapcsolatban, így lehetőségük adódik a Midnight Society útjának egyengetésére.

Ez egy jó módja a játék támogatásának, hiszen ezáltal a jövőjébe fektetünk, de mi sem maradunk üres kézzel. Ha minden a tervek szerint halad, akkor egy nagyon erős közösség épülhet ki a játék köré, köszönhetően az új lehetőségek kiaknázásának.

A Founder Pass-re a Midnight Society hivatalos weboldalán van lehetőség regisztrálni.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!