Sylvester Stallone rendesen kiakadt a Rocky-spinoff bejelentése miatt

Sylvester Stallone rendesen kiakadt a Rocky-spinoff bejelentése miatt

A színész eléggé berágott a jogokat birtokló stúdióra és producerre, továbbá Dolph Lundgrenre is. 

Annak ellenére, hogy Sylvester Stallone nemrég ünnepelte 76-ik születésnapját, továbbra is rendkívül aktív színészként és producerként is és több szuperprodukcióban is részt vesz az elkövetkezendő néhány évben. A sztár idén nem csak A feláldozhatók negyedik részével rukkol elő, de végre valahára megjelenik majd szuperhősfilmje, a Samaritan is a Prime Video streaming szolgáltatón. 

A színésznek egyébként olyan popkultúrális ikonokat köszönhetünk, mint az egyszemélyes háborút vívó John Rambo, vagy a vitathatatlan boxbajnok Rocky Balboa. Utóbbi karakter hat saját filmben és az eddig megjelent két Creed moziban szerepelt, a 2023-ban érkező harmadik felvonásban azonban már nem tér vissza. Érdekesség, hogy az Amazon által pár hónapja felvásárolt MGM stúdió nemrég jelentette be, hogy a franchise újabb spin-offot kap, ami az olasz csődőr brutális ellenfelének számító Drago családra fog koncentrálni. A hír hallatán Stallone rendesen kiakadt Instagram oldalán és úgy fogalmazott, hogy Irwin Winkler producer és annak gyerekei az utolsó falatot is igyekeznek lerágcsálni Rocky csontjairól anélkül, hogy neki mondjuk szóltak volna. 

A színészlegenda mindemellett sérelmezte a posztban, hogy a Drago karakterét életre keltő Dolph Lundgren egy szót sem szólt neki a projektről, ami nagyon rosszul esett neki, mondván az igazi barátok nem bánnak így egymással. Stallone továbbá a minap is rendesen nekiment a filmnek és azt írta, hogy követeli vissza szellemi terméke jogait az általa leggyűlöltebbnek és legtehetségtelenebbnek tartott Hollywoodi producertől. Nem akarnánk igazságot tenni, hiszen a sztár még az első Rocky filmnél lemondott a karakter jogairól, viszont az tagadhatatlan, hogy nélküle és forgatókönyvei nélkül sehol nem lenne az a közel 1,7 milliárd dollár, amit a franchise gyűjtött fennállása óta a mozikban. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!