Elképesztő teljesítménynövekedést hoz a legújabb AMD-driverfrissítés

Elképesztő teljesítménynövekedést hoz a legújabb AMD-driverfrissítés

Több komoly változtatással érkezett el a legújabb frissítés, mely már éles és tölthető is.

Közzétette 22.7.1-es verziószámú, Adrenalin Edition névre hallgató videókártya-driverfrissítését az AMD. Ha pedig a frissítés részleteit is megnézzük, akkor az alapján nem kis újításokat, fejlesztéseket hozott el ez a legújabb patch az AMD-tulajdonosok számára.

A frissítés által ugyanis komoly javulás érhető el a teljesítményben. Elsősorban az OpenGL-en végeztek el optimalizációt, amely által akár 92%-kal jobb teljesítményre is képes lehet eszközünk bizonyos játékok alatt. Egyelőre itt példának a Minecraftot adták meg, a legerősebb eszközeikkel (RX 6000-széria) és 4K-felbontáson futtatva, de elképzelhető, hogy más, OpenGL-t használó játékok esetében és a példának megadott kártyákhoz képest korábbi változatokkal is jobban fog dolgozni a videókártya.

(kép forrása)

Ezen kívül a Noise Suppression által egy mesterséges intelligencia folyamatosan igyekszik majd kiszűrni a háttérzajokat, tisztább hangot eredményezve ezzel például online játékok során történtő beszélgetésekben, illetve ha számítógépedet munkához is használod, a megbeszélések során is hasznos lehet. Ezen kívül több hibajavítás, és egyéb apróbb frissítések is bekerültek a patch-be, mely az AMD hivatalos oldaláról már le is tölthető.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked milyen videókártyád van a számítógépedben?