Jött egy új Star Wars: Andor előzetes, de eltolták a sorozat premierjét

Jött egy új Star Wars: Andor előzetes, de eltolták a sorozat premierjét

Eredetileg augusztus 31-én már elérhetővé vált volna a Disney+ kínálatában, de most néhány hetet még várni kell a legújabb Star Wars kalandra.

A Disney egyik kezével adott, a másikkal meg egy kicsit elvett. Kiadták a Star Wars: Andor új, látványos előzetesét, majd hozzáfűzték azt is, hogy eltolják a premierjét. A három epizódos start nem az eredetileg tervezett augusztus 31-én lesz először látható, hanem csak szeptember 21-én.

Maga az új előzetes a Star Wars univerzumról a megszokottnál is durvább képet mutat és úgy tűnik, hogy a Birodalom pompáját állítja szembe a Cassian Andor ócska, ámbár virágzó lázadó szövetségével. Feltűnik benne Luthen Raelt (Stellan Skarsgård) is, aki a jelek szerint lázadókat toboroz, köztük Saw Garrerát (Forest Whitaker), aki korábban szerepelt a Rogue One: A Star Wars Story-ban, illetve a Clone Wars animációs sorozatban, valamint a Star Wars Jedi: Fallen Order videojátékban is.

Kaptunk egy új plakátot is az alkotáshoz:

Meg egy trailert is:

A sorozat öt évvel a Halálcsillag-tervek ellopása előtt játszódik, és olyan karakterekért lehet majd izgulni akiket más Star Wars-filmekből vágtak ki. Annak ellenére, hogy még el sem kezdődött, úgy tűnik, már a második szezonra is megvannak a tervek, amiben visszatérhet a pimasz K-2SO droid.

A Disney egyébként nem magyarázta meg a halasztást, de valószínűleg szerették volna elkerülni a She-Hulkkal kapcsolatos átfedést, ezért tették át szeptemberre Andor kalandját.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!