A Guardians of the Galaxy 3. részének egyes jeleneteit alig bírták leforgatni a színészek

A Guardians of the Galaxy 3. részének egyes jeleneteit alig bírták leforgatni a színészek

A harmadik Guardians of the Galaxy film lesz a legepikusabb és legérzelemdúsabb felvonása a szériának.

A San Diego Comic-Con utózöngéje még most érződik, hiszen a rendezvényen megjelent James Gunn, a Guardians of the Galaxy rendezője, illetve a franchise szereplőgárdájának egy része – Chris Pratt, Karen Gillan, Sean Gunn, Pom Klementieff és az újak közül Will Poulter és Maria Bakalova – is a Marvel Studios panel kötelékében. Ezt követően elbeszélgettek külön is a The Hollywood Reporter hírportállal is, és arról beszélgettek, hogy mire számíthatnak majd a 2023. május 5-i bemutató kapcsán a rajongók. Itt vetítették le egyébként a harmadik rész első előzetesét is, de ezt egyelőre csak a helyszínen tartózkodók nézhették meg.

Gunn, aki a franchise első két filmjét rendezte, érdekes utat járt be a produkció kapcsán, hiszen a Disney 2018 júliusában menesztette bizonyos tweetek – ahol botrányos hangnemben beszél olyan témákról, mint a pedofília vagy a nemi erőszak – miatt, majd kevesebb mint egy esztendő múlva vissza is vették, hogy tető alá hozza a harmadik részt. Már csak azért is különleges ez az epizód, mert a mostani őrzőknek ez lesz utolsó filmje. Ráadásul semmiféle súrlódás nem volt a rendező és a stúdió között:

„Valójában nagyon kényelmes volt újra munkába állni… Nagyon jól ismerem a színészeket, így tudom, mit kell tenniük. Az évek alatt egyre jobbak lettek és ezáltal nem kell annyit cseszegetnem őket – mondta nevetve Gunn. „Emellett nagyon megerőltettem magam, hogy valami egészen mást hozzak létre, mint amit előtte lehetett látni, de persze tiszteletben tartottam a franchise múltját.”

A másik beszélgetőpartner Gillan volt, aki a Nebulát alakítja a Marvel filmes univerzumában. Ő arról számolt be, hogy meglepő módon a szereplők is a Comic-Conon látták először a trailert és jó néhányan meghatódtak a képsorok láttán.

„Az biztos, hogy nagyon érzelemdús volt elkészíteni ezt a részt. Természetesen nagyon szórakoztató volt a forgatás, és szórakoztató is látni a képsorokat látni, bár itt még az érzelmek nem olyan hangsúlyosak, de vannak olyan jelenetek, ahol az érzelmek a tetőfokára hágnak és ilyet az eddigi filmekben nem is nagyon lehetett látni. Nehéz volt az ilyen jeleneteket végigcsinálni. Határozottan állíthatom, hogy ez a rész a legepikusabb. Elég komplex és a karaktereknek sok mindennel meg kell küzdeniük. Nagyon érzelemdús volt mindannyiunk számára, ráadásul ehhez az is hozzájárult, hogy egy korszak mondhatni véget ért. Ezért is lesz a filmben annyi emocionális tartalom.” – mondta Gillan a harmadik film forgatásáról.

Ami az előzetest illeti, Klementieff megjegyezte, hogy feltűnik „Baby Rocket” – Bradley Cooper szinkronjával –, a filmben korábban már látott mosómedve fiatalabb változata, és szerinte nagyon aranyosra sikeredett. A Mantis bőrébe bújó színésznő pedig hozzátette, hogy a forgatás legvégén volt egy konkrét jelenet, amit nagyon nehéz volt sírás nélkül végigcsinálniuk.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!