Egy csokorba szedtük a Comic-Con legizgalmasabb bejelentéseit

Egy csokorba szedtük a Comic-Con legizgalmasabb bejelentéseit

Marvel vagy a DC tarolt nagyobbat a bejelentéseivel? Alighanem egyértelmű a válasz, bár más témában is közöltek érdekes információkat.

Az 1970. óta minden évben – kivéve 2020. – megtartott San Diegó-i Comic Con idén is rengeteg látogatót vonzott, de a világ minden táján tűkön ülve várták a rajongók meglepetéseket. Az eseményen szerencsére minden fontosabb stúdió és streamingszolgáltató megjelent, így nem maradtunk pikáns bejelentések nélkül. A négy nap alatt szerencsére szép számmal mutattak be újdonságokat és ezáltal a Marvel és DC fanok sem lehetnek csalódottak. Igyekeztünk egy csokorba gyűjteni nektek a legfontosabb részeit a rendezvénynek, így semmiről sem maradtok le, ha esetleg nem követtétek volna árgus szemekkel a tengeren túli bemutatót.

Marvel

Groot megkapja a saját animációs sorozatát, ami valljuk be extra cukira sikeredett. A Disney+ mini-sorozatát ráadásul már augusztusban meg lehet tekinteni, de ezen kívül is kedveskedtek még a műfaj rajongóinak. Jön a What If...? (Mi lenne, Ha...?) második évada, valamint már előre berendelték a harmadikat is belőle. Aztán a Marvel tető alá hozta az MCU első, felnőtteknek szóló (18+) sorozatát. A Marvel Zombies első előzetese tocsog a vérben, aminek az alapját a 2005-ben megjelent képregény szolgáltatja. Hírt adtak még a '97-es X-men folytatásáról, illetve lehullott a lepel az új Spider Man animációs sorozatról is, mely a Freshman Year alcímet viseli. Ebben a Tom Holland féle pókember korai éveit ismerhetjük meg, miután bekerült a középiskolába. Sajnálatos módon viszont nem Holland lesz a szinkronhangja a címszereplőnek.

Az MCU-n belül pedig berobbant a negyedik fázis záróakkordjának, a Fekete Párduc: Wakanda, Légy áldott! előzetese is. Wakanda népének Atlantisz urával, Namorral kell majd megküzdenie, miközben az a hír járja, hogy Shuri lesz az új párduc és Bosemanről is megemlékeznek a folytatásban.

Befutott továbbá a She-Hulk előzetese is, bár a CGI-tól nem dobták el az agyukat a rajongók, valamint Charlie Cox ismét belebújhat a Fenegyerek bőrébe.

Kevin Feige felvázolta ezen túlmenően a stúdió ötödik és hatodik fázisáról szőtt terveinek egy részét is. Az ötödik fázis részeként az alábbi filmekre számíthat a nagyérdemű:

  • A Hangya és a Darázs: Kvantumánia - 2023. február 16.
  • A galaxis őrzői vol. 3. - 2023. május 4.
  • Marvelek - 2023. július 28.
  • Penge - 2023. november 3.
  • Amerika Kaptiány 4.: Új világrend - 2024. május 3.
  • Thunderbolts - 2024. július 24.

2025-ben pedig a phase 6-ban például két Bosszúállok filmet is kapunk, The Kang Dynasty és Secret Wars alcímekkel.

DC

Dwayne Johnson belépője parádésra sikeredett, nem véletlenül, hiszen a színész mindent megtesz a Black Adam népszerűsítésért. Az október 21-én debütáló film új előzetese tartalmaz egyébként néhány új képkockát is.

Mindeközben a Shazam folytatása, Az istenek haragja végre megkapta első, hivatalos trailerét. Ne lepődjetek meg, ha megpillantjátok Aquamant, Batmant vagy The Flast a produkcióban.

Feldolgozzák a Neil Gaimann képregényeit is, a Netflix gondozásában készült el ugyanis a The Sandman - Az álmok fejedelme széria, aminek az első kedvcsinálóját meg is lehetett nézni a hétvégén. Augusztus 5-étől pedig a teljes széria befut a streamingszolgáltató platformjára.

Walking Dead

Elérkezett ez a pillanat is, az ősszel elstartol a sorozat 11., egyben utolsó évadja. A finálé nem kevés meglepetést tartogat majd, többek között fejlettebb zombik igyekeznek majd minél több frászt hozni a főhősökre.

Előtte még augusztusban útjára indítják a Tales of the Walking Dead sorozatot és a mindössze 6 résszel operáló alkotás egyedi sztorikat mutat majd be, új szereplőkkel a középpontban. Filmeket ugyan nem kapnak végül, de Rick és Michonne újra tiszteletét teszi majd vendégszereplőként

Fantasy

A várva várt A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi kapcsán az Amazon újabb eposzi előzetessel rukkolt elő. Nem véletlen, hogy igyekeznek egyre nagyobb hype-ot építeni a széria köré, hiszen a valaha volt legdrágább alkotásról van szó a maga 500 millió dolláros büdzséjével.

Egy másik franchise is felbukkant az eseményen és nem várt elismerésben részesült. Nagyszerű előzetest kapott ugyanis a Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves (Betyárbecsület) mozifilm is, amit 2023-ban láthatnak majd a rajongók.

A jó fogadtatásban részesült első évad után Chucky, a gyilkos baba a második szezonban tovább randalírozhat.

A Nemzet Aranya projekt is megvalósul, de nem a mozivásznon folyatódik a kaland, hanem sorozat formájában. Rossz hír viszont, hogy Nicholas Cage semmilyen formában nem tér vissza.

A Keanu Reeves által eljátszott John Wick pedig a trilógia után újabb folytatással bővül, de azt már most leszögezhetjük, hogy nem vettek vissza a tempóból és a látványból a készítők.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!