A Comic-Conos kedvcsináló alapján brutális lesz a Black Adam

A Comic-Conos kedvcsináló alapján brutális lesz a Black Adam

Dwayne Johnson szerint a DC-moziverzum örökre megváltozik a karakternek köszönhetően. 

A napokban tartják a San Diegoi Comic-Con eseményt, ahol temérdek újdonságot jelentettek be kitelepülő stúdiók. A Marvel például erősen nyitott, temérdek animációs sorozatot jelentettek be a Disney+-ra, de az Amazon is képviselte magát szeptemberben debütáló A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi szériával, illetve megkaptuk a Dungeons & Dragons film előzetesét is. Szerencsére a DC-moziverzum sem ült a babérjain és Dwayne Johnson is tiszteletét tette a rendezvényen, hogy promózza következő filmjét, a Black Adamet

A színész egyébként igencsak teátrális módját választotta a belépőnek, a részleg elején ugyanis a karakter jelmezében lepte meg a rajongókat és a színpadon elhelyezett platformnak köszönhetően villámokat szórva emelkedett a magasba. A látványos show után Johnson persze visszaöltözött utcai ruhába és szívesen válaszolt a közönség és a sajtó által feltett kérdésekre. A beszélgetésből az derült ki, hogy a készítők véleménye szerint a film alapjaiban rengeti majd meg a DC világát és a színész szerint az döntheti el, ki nyeri az esetleges jövőbeli a párbajt Black Adam és Superman között, hogy az utóbbit ki fogja alakítani. Zárás képen kaptunk egy rövid előzetest is, ami brutális kalandokat ígér. 

A film egyébként október 21-én kerül a mozikba és Johnson mellett olyan sztárok is szerepelnek benne, mint Pierce Brosnan Doctor Fate-ként, Aldis Hodge Hawkmanként, de feltűnik majd Quintessa Swindell Cyclone-ja, illetve Viola Davis Amanda Wallerje a DCEU korábbi alkotásaiból. Mi izgatottan várjuk a premiert és személy szerint úgy érzem, a DC-nél végre rátaláltak a helyes útra. Már csak egy Superman kéne, akivel össze lehet ereszteni Adamet. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!