Izgalmas animációs sorozatokat jelentett be a Marvel Studios

Izgalmas animációs sorozatokat jelentett be a Marvel Studios

Jön a Mi lenne, ha...? második évada, továbbá egy új Pókember és X-MEN széria is a láthatáron. 

A héten tartják a San Diegoi Comic-Con rendezvényt, ahol az iparág apraja-nagyja is képviselteti magát. Az első két nap során bemutatták például az Amazonos  A Gyűrűk Ura előzménysorozat új előzetesét, kedvcsinálót kapott a Dungeons & Dragons filmhez, továbbá leleplezték, hogyan is fog kinézni az Én vagyok Groot Disney+-os széria.

 

A kis csöppség kalandjai mellett a Marvel Studios igencsak komolyan gondolja az animációs vonalat, ugyanis több projektet is bejelentettek, amik a Disney+-on landolnak majd a jövőben. Nézzük is végig, mivel készül nekünk Kevin Feige és csapata ezen a fronton a jövőben!

Mi lenne, ha...?

A multiverzum kapuját szélesre táró széria második felvonása 2023 elején érkezik és megosztottak néhány infót az epizódokról is. A rendkívül népszerű Carter Kapitány természetesen visszatér és találkozik a Tél Katonájával, de lesz egy rész, ami a Thor: Ragnarökben debütált Helát helyezi a középpontba. Mindemellett Tony Stark elkeveredik majd a Sakaarra, hogy Hulkkal és Valkűrrel együtt küzdjön a Nagymester arénájában, de láthatjuk majd Odin és Mandarin összecsapását is, illetve tiszteletét teszi majd Skarlát Boszorkány és Shang-Chi is. Érdekesség, hogy a széria harmadik évadát is berendelte már a Marvel, de ne rohanjunk ennyire előre, lássuk a további érdekességeket! 

Marvel Zombies

A stúdió meglepő módon egy kifejezetten felnőtt besorolással rendelkező szériát is készít a Marvel Zombies személyében, ami a 2005-ös képregénysorozat alapján készül. A történet alapvetően a Mi lenne, ha...?-ban látott zombi univerzumban játszódik és azt ígérték a készítők, hogy még több szuperhőst és szupergonoszt láthatunk majd élőhalottként, például Marvel Kapitányt, a Förtelmet, Skarlát Boszorkányt, ráadásul még Amerika Kapitányt is. A jók oldalán egyébként olyan karakterek tűnnek majd fel, mint Kate Bishop, Shang-Chi, Ms. Marvel, vagy az új Fekete Özvegynek számító Yelena.

X-MEN 97

A 90-es kölyköknek talán nem kell bemutatni az ikonikus X-MEN szériát, amit a tervek alapján fel szeretne támasztani a Marvel. A széria előreláthatólag jövő ősszel kerül fel a Disney+-ra és érdekes módon a stúdiónak sikerült megfűznie az eredeti szinkronhangokat, hogy térjenek vissza karaktereikhez. A karakterekről az alábbi bejegyzésben láthattok néhány képet, továbbá kis érdekesség, hogy a Marvel már be is rendelte a második évadot!

Spider-Man: Freshman Year

A hálószövő animált kalandjai az Amerika Kapitány: Polgárháború eseményei előtt játszódnak majd és olyan karakterek feltűnésére számíthatunk, mint Harry Osbnorne, Rhino, Doctor Strange, Norman Osborne, ráadásul Daredevil, akit a napvilágot látott információk alapján Charlie Cox szinkronizál majd. A premier előreláthatólag 2024-ben lesz esedékes, a karaktereket pedig az alábbi képeken tudjátok szemügyre venni.

 A felhozatal tehát elég erős és csak remélni tudjuk, hogy a szóban forgó szériák emelnek majd egy kicsit a Marvel mostanában megtépázott ázsióján. Ti melyik sorozatot várjátok a legjobban? 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!