Az acélember is feltűnhet Dwayne Johnson Black Adam filmjében

Az acélember is feltűnhet Dwayne Johnson Black Adam filmjében

Az iparágon belül keringő pletykákra picit ráerősített a színész is. 

A DC-moziverzum idei egyik legnagyobb dobása az októberben érkező Black Adam lesz, melyben Dwayne Johnson kelti életre a legendás antihőst. A film előreláthatólag igyekszik képregényhű maradni, vagyis a karaktert nem teszik családbaráttá a mozinézők kedvéért, így egy brutális, ízig-vérig komor alkotásra számíthatunk. Az első előzetes már magyarul is nézhető, ha lemaradtatok volna róla, katt az alábbi cikkre! 

A filmhez egyébként nem csak a Warner Bros. hanem a rajongók is nagy reményeket fűznek, ugyanis a Snyderverse jelenleg karizmatikus vezető nélkül robog a semmibe. Persze a stúdió igyekszik és érkezik majd a Batgirl, amiben Michael Keaton is újra magára ölti a denevérjelmezt, aztán ott van még az Aquaman 2, illetve a The Flash is, viszont a franchiseból jelenleg hiányzik a húzónévnek számító Batman és Superman. Utóbbival kapcsolatban talán szerencsénk lesz, mivel néhány napja felütötte a fejét a pletyka, miszerint az Acélember feltűnik majd a Black Adam egy bizonyos pontján, ráadásul Dwayne Johnson egyik legutóbbi Tweetjében kicsit rá is erősített erre. 

A filmet producerként is jegyző színész ugyan sejtelmesen fogalmazott, sokaknak azonban mondatai apró reménysugarat jelentettek. 

„Attól a naptól kezdve, amikor a bolhapiacokon birkóztam 40 dollárért, egészen mostanáig, megtanultam hallgatni a közönségre, mivel ők mindig oda vezetnek, ahová menned kell. Hallak titeket és veletek vagyok!"

A Warner korábban már jelezte, hogy nagyon szeretnék, ha a két karakter összemérné az erejét a filmvásznon, a rajongók pedig foggal körömmel követelik vissza Henry Cavillt a franchise-ba, a színész azonban igencsak elfoglalt mostanában. Egyrészt forog a Witcher 3-ik évada, továbbá az Argylle kémfilm és a Netflixes Elona Holmes 2-ben is szerepel, így nem biztos, hogy volt ideje beugrani a Black Adam felvételeire. A stúdiót persze nem biztos, hogy mindez zavarta, ugyanis a karakter tiszteletét tette a Peacemaker szériában, továbbá a Shazam! stáblistás jeleneteiben, igaz Cavill testdublőrje alakította. Szerintetek összejöhet a rajongók álma, hogy a színész ismét visszatérjen Supermanként a DC-moziverzumba

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!