She-Hulk új kedvcsinálója alapján a készítők továbbra is spórolnak a speciális effekteken

She-Hulk új kedvcsinálója alapján a készítők továbbra is spórolnak a speciális effekteken

Értem én, hogy csak egy Disney+-os szériáról van szó, de a Förtelem kivételével minden is förtelmesen néz ki.

A hétvégi Comic-Con eseményre a Marvel igencsak parádés repertoárral érkezett, először is bejelentették a Mi lenne, ha...? folytatását, az új Pókember, X-MEN, továbbá Marvel Zombies animációs sorozatot, később pedig Kevin Feige leleplezte, miként is alakul a franchise jövője az elkövetkezendő pár évben. A stúdió semmit nem bízott a véletlenre, felvázolták ugyanis az ötödik fázisban érkező filmeket és sorozatokat, ráadásul csepegtettek néhány infót a hatodik fázisról is, melyben két Bosszuállók-film is helyet kapott. Részletek az alábbi cikkben!

Természetesen azokról a Marvel-moziverzumos alkotásokról is szó esett, amik a közeljövőben debütálnak majd. Kaptunk például egy előzetest a Fekete Párduc: Wakanda, légy áldott! mozihoz és az Én vagyok Groot szupercuki sorozathoz, ráadásul esett néhány szó a magyarul elég hülyén hangzó Amazon: Ügyvéd, azaz a She-Hulk szériáról. Az utóbbi alkotás alaptörténete szerint Bruce Banner kisegíti egy kis vérrel az unokatestvérének számító Jennifer Walterst, a transzfúzió azonban nem várt mellékhatással járt és a fiatal ügyvédnő megkapja Hulk képességeit, vagyis nagy, erős, illetve zöld lesz. Korábban már láthattunk egy borzasztó CGI-al rendelkező rövid kedvcsinálót a sorozathoz, a Comic-Conon viszont közzétették a teljes értékű előzetest is, ami szintén botrányosan néz ki és az alábbi videóban tudjátok megtekinteni. 

Oké, vegyük szépen sorra a látottakat. A speciális effektek továbbra is borzasztóan néznek ki és Walters karaktere szinte leesik a képernyőről, annyira nem illik oda. Ugyan ez érvényes a Hulkra is, de hát Mark Ruffalo gázsiját is ki kellett valamiből fizetni, így valószínűleg ott spóroltak az epizódokon, ahol tudtak. Ezzel szemben az 1:57-nél feltűnő Förtelem egész pofásan néz ki és megkapta ugyan a Shang-Chi-ben már látott dizájnt. Van továbbá vendégszereplőnek egy Wongunk, ami mindig jó, továbbá az előzetes végén Charlie Cox Daredevilje is megjelenik egy rendkívül képregényhű jelmezben.

Vannak még béna poénok a 30-asok randizási szokásairól és a szuperhős-lét gyötrelmeiről, a végén pedig láthatjuk a nemzetközi kommunikáció egyik egyezményes jelét, hogy érezzük, nagyjából ennyire veszik komolyan a visszajelzéseket az alkotók. Na jó, talán kicsit túl kemény vagyok a sorozattal, viszont a negyedik fázis szériái pár kivétellel a rossz vicc kategóriába sorolhatók, aztán a világot valószínűleg az Amazon sem váltja meg. Értem én, hogy nem magaskultúrát készít a Marvel, viszont annak örülnék, ha legalább a konkurens DC Peacemakerének színvonalát megközelítenék. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!