Bemutatták a Fekete Párduc: Wakanda, légy áldott! első előzetesét!

Bemutatták a Fekete Párduc: Wakanda, légy áldott! első előzetesét!

Az új kaland november 10-én érkezik a mozikba. 

A hét folyamán tartják a San Diegoi Comic-Con eseményt, ahová természetesen a Marvel is kilátogatott és pár napja animációs sorozatok hadát jelentette be. Érkezik például a Mi lenne, ha...? új évada, plusz a széria folytatását is megerősítették, de leleplezték az R-besorolású Marvel Zombies projektet is, továbbá a kultikus mutáns sorozat feltámasztásának számító X-MEN 97-et is, illetve az Amerika Kapitány: Polgárháború előtt játszódó Spider-Man: Freshman Yeart, plusz mutattak egy előzetest az augusztusban debütáló szupercuki Én vagyok Groot szériából is. 

A stúdió természetesen a filmek rajongóit sem szerette volna hanyagolni és éjjel tartották a mozis panelt, ahol a temérdek újdonság mellett végre-valahára megmutatták a novemberben érkező Fekete Párduc: Wakanda, légy áldott! első előzetesét is. A készítők nagyon nehéz helyzetben voltak az alkotással kapcsolatban, hiszen a karaktert megformáló Chadwick Boseman 2020 nyarán, hosszú betegség után elhunyt, a shownak viszont tovább kellett mennie, T'Challa szerepére azonban nem szerettek volna másik színészt szerződtetni. A filmet így a Letitia Wright által alakított Shuri fogja a hátán vinni, aki előreláthatólag felölti majd a legendás védelmező gúnyáját, hogy megvédje Wakandát és a világot az új fenyegetéstől. Nem is húznám tovább a szót, jöjjön az előzetes! 

A film főgonosza egyébként a Marvel-moziverzumának atlantiszi ura, Namor, a Torpedó lesz, akit Tenoch Huerta játszik majd el. Érdekesség, hogy a kedvcsinálóban pár képkocka erejéig feltűnik Dominique Thorne zseniális Riri Williamse, azaz Ironheart karaktere, aki összerakja saját Vasember páncélját. A Wakanda, légy áldott!-ban visszatér továbbá Lupita Nyong'o Nakiája, Danai Gurira Okyeként, Martin Freeman Ross ügynökként, továbbá Angela Basett, mint Ramonda, az anyakirálynő. Összességében elég érzelmes, mégis akciódús filmre számíthatunk és reméljük, a készítők méltó módon emlékeznek meg Bosemanről és karakteréről, továbbá izgalmasan zárják le a Marvel-moziverzum negyedik fázisát. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!