Sejtelmes előzetest kapott a Sandman: Az álmok fejedelme

Sejtelmes előzetest kapott a Sandman: Az álmok fejedelme

Neil Gaiman legendás képregényének adaptációja augusztus 5-én érkezik a Netflix kínálatába. 

Előző héten tartották a San Diegoi Comic-Con rendezvényt, ahová a Marvel igencsak ütős programmal készült. A stúdió első körben új animációs sorozatokat jelentett be, szombat éjjel továbbá Kevin Feige leleplezte, hogyan is képzelik el a franchise ötödik és hatodik fázisát. Szerencsére a DC sem tétlenkedett, Dwayne Johnson például jelmezben promózta az ősszel érkező Black Adam filmet, a Shazam! Az istenek haragja előzeteséből pedig megtudhattuk, hogy a címszereplő látta a Halálos iramban filmeket és tudja, hogy minden a családról szól. 

A DC egyébként egy kisebb projekttel is képviselte magát az eseményen és leleplezték Neil Gaiman legendás képregénysorozatának, a The Sandmannek a Netflixes adaptációját. Az alkotás a Sandman: Az álmok fejedelme címet kapta és a történet középpontjában Morpheus, más néven Álom lesz, aki egyike a Végteleneknek nevezett misztikus lényeknek. A főszereplő célja, hogy hosszú raboskodás után visszaállítsa az Álomvilágot, útja során pedig megismerhetjük testvéreit, mint például Halált, Végzetet, vagy Kétségbeesést, de Lucifer is fontos szerephez jut. 

A sorozat készítésénél maga a mester is jelen volt, így valószínűleg egy képregényhű adaptációt kapunk. A főszerepben Tom Strurridge-et láthatjuk Álomként, a Trónok harcából ismeretes Gwendoline Christie kelti életre a pokol urát, Lucifer Morningstart, a Tywin Lannisterként egykoron hatalmasat menő Charles Dance lesz Sir Roderick Burgess, Jenna Colemann Johanna Constantine, de a gárda tagja még a Brit színészet két nagyágyúja, Stephen Fry és David Thewlis is. Premier várhatóan augusztus 5-én a Netflixen, ti várjátok már? 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!