Így nézne ki a God of War Xboxon

Így nézne ki a God of War Xboxon

Elsőre talán mindenki felhúzza a szemöldökét, hogy miként lehetséges ez.

Megjelent a Sony PlayStation-exkluzív játéka, a God of War Xboxra. Egy kisebb csavarral. Természetesen nem az eredeti játék lett elérhető a Microsoft konzolján, és a Ragnarökkel sem tudunk majd rajta játszani. Azonban az Xbox-tulajdonosok sem szomorkodhattak, ugyanis lehetőségük volt szörnyeket mészárolni Kratosszal. A történetet már múlt időbe kell tenni, mert a Microsoft eltávolította a boltjából a teljesen nyilvánvaló koppintást, a War Gods Zeus of Childot, így már nem megvásárolható.

Már a leírása is teljesen komikus volt: „A War Gods Zeus of Child egy nagyszerű háborús játék. Pusztíts el minden ellenséget és teremtményt. Öld meg mindet a fegyvereddel. Indíts támadásokat különböző kombókkal. Érje el a legmagasabb szörny gyilkosságokat anélkül, hogy meghalna. Érezd az isten erejét."

A Red Bandana Gaming youtube-csatornán ki is próbálták, és ahogy ők sem, mi sem tudtuk anélkül végignézni, hogy ne sírtunk volna a nevetéstől. Természetesen minimálisan sem lehetett komolyan venni, minden bizonnyal nem is gondolták komolyan a Dolaka Ltd-nél. Azonban nem sokáig volt elérhető, ugyanis szembe ment a Microsoft Store irányelveivel. „A terméked nem használhat olyan nevet, képeket vagy más metaadatokat, amelyek megegyeznek más termékek nevével, képeivel vagy egyéb metaadataival, kivéve, ha a terméket szintén te adtad ki." Akinek kipróbálni nincs lehetősége, és szeretne nevetni egy jót, mindenképpen nézze meg az alábbi videót.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te játszottál valaha God of Warral?

  • 75 %
  • 25 %