Négy új hős érkezhet a Wild Riftbe

Szerinted hiányoznak az exkluzív hősök a Wild Riftből?

A Wild Riftbe folyamatosan érkeznek az új hősök, akiket a League of Legendsből már megismerhettünk. Egyelőre nincsen a játékban exkuzív hős, bár a közösség egy része szívesen látna olyan karaktert is a mobilos játékban, akivel nem játszhatunk az Idézők szurdokában. Azonban még rengeteg LoL-os champnek van hely, a 3.3-as patch során pedig érkezik is Samira, Kassadin és Sion, a void már elérhető, a többiek még nem. De kik lesznek a következők?

Várhatóan több új hős is érkezik a 3.4-es frissítéssel, ám őket még nem erősítette meg a Riot Games. Lelkes rajongók halászták ki az információt a játék fájljaiból. Ez alapján Vex és Yone fog érkezni a következő frissítéssel, de Warwick és Gwen érkezésére is jó esély van.

Mi alapján várható ez a négy champ? Az adatbányászok felfedezték Yone hangfájlját, ahol a testvérével, Yasuóval beszélget. Spekulációk szerint egy új Spirit Blossom esemény is készül ami tökéletesen illeszkedne Yone megjelenéséhez. Vex esetében megtalálták a Wild Rift képességeinek képeit a játék adataiban. Korábban Veigar és Diana is ugyanígy lepleződött le. De Warwick esetében is hasonló a találgatás oka, a W képességének SFX-ét találták meg a hangfájlok között. Ezzel szemben Gwen érkezésére nincsen semmilyen bizonyíték, csupán a pletykák szólnak arról, hogy érkezik az Áldott varrónő.

Te melyik hőst várod a legjobban?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te melyik karaktert várod a legjobban?

  • 22 %
  • 44 %
  • 11 %
  • 22 %