Sokak életét megkönnyítő újdonsággal bővülhet a Game Pass

A Microsoft a terveiről ráadásul egy hivatalos blogbejegyzésben számolt be.

Sokan használják a Microsoft népszerű előfizetéses rendszerét, a Game Passt, ahol egy bizonyos havidíjért cserébe számtalan játékot próbálhatunk ki, ezek listája pedig minden hónapban folyamatosan bővül. A rendszer pedig egy új előfizetéses formával bővülhet, ugyanis egy blogbejegyzés szerint a Microsoft tervezi, hogy egy olyan rendszert vezet be, ahol az előfizetés akár 5 emberrel is megosztható.

Jelenleg ez a fajta előfizetés csak Kolumbiában és Írországban érhető el. Tervezett ára még nincs, de az biztos, hogy ez magasabb lenne, mint amennyiért most érhető el a rendszer, valamint ugyanazon játékokhoz férhetnénk is hozzá. Az előbb említett két országban viszont csak tesztelési szándékkal tették elérhetővé a rendszert, a Microsoft hozzátette a közleményben, hogy a csomag „a visszajelzések alapján változhat még".

Hogy ez a szélesebb közönség számára mikor lesz elérhető, nem tudni. Az Xbox egyik szóvivője azonban megjegyezte, hogy a cég „több mindent szeretne még megosztani ebben az évben", így nem kizárt, hogy még 2022-ben élesedik a projekt.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked van Game Pass-előfizetésed?