Hirdetés

A várva várt MM újraegyensúlyozás végre valósággá válik

Éveket kellett rá várni, de végre megtörténik az, amit olyan sokan vártak.

Esport1 Podcast

ANA, az attraktív robotlány esete a…

Hirdetés

A World of Tanks matchmaker rendszere még mindig gyerekcipőben jár, de az 1.18-as frissítéssel bevezetésre kerülő módosítások egy kicsit segíteni az általános játékélményen. Először is a kerekes tankokat egyre limitálják oldalanként, valamint figyelnek arra, hogy mindkét csapatba jusson kerekes jármű. Továbbá tier VII felett minden szakaszba csak egy könnyű tank és kerekes jármű kerülhet. 

Ezenfelül a tüzérség számát is lecsökkentik. Mostantól egyet sem, legfeljebb két tüzért dobhat be egy-egy oldalra a matchmaker, ráadásul három tüzérrel valóban csak szökőévente találkozhatunk majd, amikor valóban elkerülhetetlen ez a szcenárió. Feltehetően erre a hajnali órákban lehet számítani, amikor nincs elég játékos.

Szerintetek játszhatóbb lesz a World of Tanks az MM módosítások után?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
2 db hozzászólás
  • centre_syrup 2 napja
    GG
    0 0 Válasz
  • Sethiran 2 napja
    Én főleg artilleryvel játszom, a létszámmal, matchmakinggel nincs gond, de az artyk tűzerejét brutálisan megvágták, így elég szánalmas az a játékonként 10-15 lövés, amit leadhatsz, sokat nem ad hozzá a csapatmunkához (mégis mindig az arty a hibás). Cserébe viszont lassúak, ha menekülni kell és egy fél lövéssel szétszednek. Ezt kellene kisúlyozni már.
    0 1 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés