Prey: Neked feltűnt az easter egg, ami összeköti a filmet a Predator 2-vel?

Prey: Neked feltűnt az easter egg, ami összeköti a filmet a Predator 2-vel?

Neked hogy tetszett a Prey?

Előzetesen nem gondoltuk volna, de a Prey óriási siker. Kaptunk néhány remek előzetest a premier előtt, de a Predator filmek már annyiszor okoztak csalódást az utóbbi években, hogy a Preyt is fenntartásokkal kezeltük. Ma már kijelenthetjük, hiba volt. A Prey jött, látott és győzött, jelenleg a valaha volt legjobb Predator filmként tündököl a Rotten Tomatoes oldalán.

A másfél órás kalandot tényleg érdemes megnéznetek, ha nem is fogjátok jobban kedvelni, mint az első Predátort, mindenképpen ott lesz a második helyen. Ez pedig nem kis szó, hiszen sokan imádtak anno a Predátor 2-t is, amivel pont, hogy összekapcsolódik a Prey.

Figyelem, a most következő sorok spoileresek, ha még nem láttad a Preyt, de szeretnéd megnézni, akkor ne olvass tovább, csak miután láttad a filmet!

A film utolsó felvonásában Naruhoz kerül egy pisztoly, ami aztán segítségéül lesz majd a Predátor elleni végső harcban is. Elsőre egyszerűen egy korabeli pisztolynak tűnik, de aztán a film végén láthatjuk, hogy ez bizony Raphael Adolini pisztolya, pontosan az, amit anno Danny Glover karaktere is megkapott a Predátor 2 végén.

Még a Prey előtt, egy képregényből kiderült, hogy a pisztoly egy Raphael Adolini nevű kalóz fegyvere volt, aki saját maga is szembekerült egy Predátorral. Ám még mielőtt összecsaphattak volna, zendülő legénységének egy tagja hátba lőtte őt, utolsó leheletével pedig a Predátornak adta fegyverét. A filmek második részében az elismerés jeleként adták azt tovább. 

De vajon miként került Naru pisztolya a Predátorokhoz? Egy esetleges folytatásban talán ezt is megtudhatjuk? Reméljük, mi szívesen látnánk egy Prey 2-t, minket meggyőzött az első rész.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!